Despre motivatia si pasiunea unei echipe.

1497709_340747749387450_1259003010_nCa sa fiu sincer cu tine cititorule, imi este imposibil sa prezint intr-un singur articol motivarea si pasiunea pe care o poate dobandi o echipa insa, imi este foarte simplu sa vorbesc despre echipa Camarad din moment ce ma identific cu echipa si proiectul. Probabil stii deja despre ce este vorba insa voi trece in revista cateva idei din trecutul apropiat. Este vorba despre despre proiectul IAro Camarad Army care a inceput de ceva timp in urma sa starneasca un interes deosebit in randul studentilor, pasionatilor, posesorilor de ARO si a presei locale. Forumistii ARO deschid topicuri peste topicuri despre aceasta idee, isi arunca pareri peste pareri, aduc idei noi, ce mai, construiesc o identitate IAro in online. Studentii se intreaba mereu oare va fi bine, oare vor reusi? Posesorii si pasionatii sunt cei care inteleg cu adevarat ce facem noi si presa locala vrea sa afle noutati, asa ca le vom oferi noutati.

1521868_340747756054116_1915666184_nProiectul este in faza preliminara, avand deja un ARO echipa lucreaza de zori pentru a inlocui piesele care au suferit o uzura mult prea mare si pe care nu se mai poate baza nimeni. Dorinta echipei s-a indeplinit si Sarbatorile de Craciun au venit cu un cadou frumos. Modelul de ARO are un motor de Toyota perfect functional care toarce ca un motan in floarea varstei si care nu dezamageste niciodata. Momentan la inlocuitul pieselor lucreaza cate 4-5 studenti din team care fac prin rotatie pentru ca fiecare  membru sa-si puna amprenta asupra visului care in viitor va fi unul implinit. Placerea de a-ti repara singur masina pe care vrei sa o modifici este una de neegalat si asta pot observa pe fata fiecarui membru. Motivarea si pasiunea sunt puse pe primul plan si se creeaza o coeziune de idei si viziune astfel incat reusim sa ne motivam unul pe celalalt prin prisma provocarilor pe care aceasta munca le presupune. Fetele din team au fost primele care au ridicat mana, si care dau viata unor adevarate provocari in materie de mecanica auto. Motivarea lor este mult mai mare decat s-ar astepta cineva si asta ne ajuta si ne uneste ca echipa.

Avem masina, avem valori, avem motivatie, avem pasiune, mai avem nevoie doar de sustinere si vom putea continua asa cum ne dorim cu adevarat. Sustinerea unei idei care deja a fost pusa in practica prin forte proprii se dovedeste a fi mult mai eficienta decat sa negam si sa ne ferim de un esec. Am demonstral oamenilor ca se poate si o vom face in continuare cu mandrie!

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on decembrie 16, 2013, in Auto-Moto and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Felicitari mai baieti! Foarte frumos si inspirant ceea ce faceti!

    Apreciază

Comenteaza