Echipamente si sporturi nonconformiste.

De cand am inceput sa pricep cate ceva pe lume asta am inceput sa am si pasiuni. Unele deprinse din imaginatia mea si aplicate in viata reala, altele mi-au fost transmise de membrii familiei, iar intr-un final cand am venit la facultate, profesorii ne-au impartasit din cunostiintele lor, pe care noi le-am transformat mai mult sau mai putin in pasiuni.

Lanterne-de-vanatoare-cu-lumina-verdeUnii au pasiuni simple ca sahul, table, cititul unei carti etc dar eu le-am luat pe cele mai nebune si care nu se regasesc la toata lumea. Joc airsoft, imi place sa merg la pescuit si sa stau toata ziua cu undita in mana. Partea cu jucatul de airsoft e mai recenta, cred ca are cativa ani dar e intensa si placuta. Mi-am cumparat echipament aproape complet si nu mai am nevoie decat de o lanterna de vanatoare pentru a-mi completa echipamentul de noapte. Am avut o lanterna imprumutata de la un alt jucator insa nu era profesionala, nu ma ajuta prea mult pentru ca era usor de depistat si nu stateam prea mult pe „campul de lupta”. In schimb mi-am gasit o lanterna care are mai multe intrebuintari iar pentru mine este perfecta la joaca. Pot sa-mi avertizez colegii de echipa prin flash-uri, e rezistenta la socuri, la apa, e numai buna pentru a o trage dupa mine pe beton, pamant, umezeala si a o folosi in conditii de simulare a unei lupte. Prefer sa imi cumpar ceva bun, sa-mi completez echipamentul si apoi ii mai gasesc eu intrebuintari.

Cand nu am chef de agitatie si vreau sa ma linistesc, sa-mi limpezesc gandurile ma apuc de pescuit. De obicei plec dimineata la ora 3 si ma intorc cat de seara pot eu si niciodata nu plec singur. Cea mai buna modalitate de a te relaxa si crede-ma pe cuvant caci eu eram putin cam reticient cand venea vorba de pescuit. Adevarul e ca am si ceva ani de cand pescuiesc dar cand am vazut cat de bine ma relaxeaza acel „stat pe balta” care pentru unii e un plus de nervi, mi-am zis ca trebuie sa fac asta mai des. Partea cu echipamentul e simplu. O undita cu mulineta, sa aiba minim 3 metri, un scaun, un prieten care sa fie in acelasi sentiment ca si tine si baza este fixata. Pe langa asta eu mi-am mai luat cateva chestii, o plasa de pescuit, un set de carlige si momeli pentru diferite zone in care pescuiesc si o lanterna de pescuit care ma ajuta sa nu-mi incerc norocul la inotat pana la rasarit sau dupa apus. Intrebuintarile lanternei pentru pescuit nu are limite. E simplu de folosit, nu ai nevoie sa o tii in mana pentru ca o atasezi printr-un ham la frunte, o poti folosi cu spor si cand ai probleme cu masina pe timp de noapte sau cand ai pana la masina si nu prea reusesti sa distingi prezoanele rotilor de restul jantei. Lanterna asta am gasit-o in timp ce-mi cautam lanterna pentru echipamentul de airsoft si am decis sa o cumpar si sa-mi usurez pasii pe langa balta pe timp de noapte. Le-am cumparat de aproximativ 6 luni si sunt multumit de ele. Daca va fi nevoie sa le schimb stiu unde sa gasesc ceva nou si pe placul meu.

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on iulie 7, 2014, in Ziua de astazi and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Pescuit!!! Super… suntem tot mai multi 😉

    Apreciază

  2. cred ca mie imi trebuie ceva mai mult decat o lanterna ca sa ajung sa disting prezoanele rotilor de restul jantei 🙂

    Apreciază

Comenteaza