AEGEE-Iasi recruteaza!

In sfarsit se aproprie recrutarile pentru AEGEE-Iasi si cu toate ca asteptam cu nerabdare noi oameni dornici sa faca voluntariat si sa invete impreuna cu noi tainele voluntariatului, in acelasi timp este multa munca si bataie de cap. Dar sentimentul final va fi  inexplicabil. Satisfactia ca AEGEE-Iasi va avea oameni noi cu forte proaspete si idei noi. Nu am mult timp de cand sunt membru in aceasta organizatie studenteasca insa satisfactia lucrurilor bine facute si finalizate a fost maxima si motivatia la fel de mare. Motivatia este accelerata si de participarea  la evenimente internationale in cadrul AEGEE cum ar fi AGORA din primavara, o intalnire cu aproximativ 800 de studenti din toata Europa de la diverse locale AEGEE, unde discutam despre viitorul asociatiei si despre viitoarele proiecte.

Deci, Asociatia Studentilor Europeni – Iasi recruteaza noi membri. Pentru inceput, trebuie sa downloadezi formularul de inscriere primara si sa il trimiti pana pe 7 martie, orele 23:59 la adresa oficiala de email a asociatiei: isaegee@gmail.com. Daca ai trecut de prima selectie, pe 8 martie vei fi contactat pentru a stabili ziua si ora interviului. Interviurile vor avea loc in zilele de 9 și 11 martie, la sediul organizatiei aflat in camin C6, camera 2, campus Titu Maiorescu, Copou. Nu uitati insa ca in data de 5 martie Asociatia Studentilor Europeni – Iasi va fi prezenta la Facultatea de Litere, etaj 2, sala III 10 la ora 20:15. Pentru a gasi sala mai usor, un membur AEGEE-Iasi  va va intampina la etajul 2. Cel mai probabil voi fi chiar eu acolo si va voi intampina pentru a nu cauta prea mult sala la care trebuie sa ajungeti.

Recrutarile sunt sustinute de partenerii nostri media InOras, 360uaic si de catre bloggerii locali Razvan Pascal si Florin Adamache.

recrutari aegee-iasi

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on februarie 24, 2013, in Iasi, Voluntariat and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. Spor la recrutari! Sa gasiti oamenii pe care ii cautati! 😉

    Apreciază

  2. Si noi avem cam aceleasi ganduri. Schimbare de oameni si de tactica. Succes!

    Apreciază

  1. Pingback: AEGEE Iași dă startul recrutărilor | Asociatia Studentilor Europeni Iasi

  2. Pingback: Să fii membru AEGEE? | Razvan Pascal's Blog

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: