Facebook-ul si grupurile vietii

Am o seara nenorocita si plina de neplaceri. Cu vreo cateva ore in urma am fost invitat pe un grup pe facebook de catre o persoana care nu are treaba cu acel grup si din pacate eu la randul meu am invitat toata lista mea de prieteni de pe facebook pe acel grup. Insa, revoltator este ca eu nu am facut acea operatiune de a invita lista mea in acel grup. Deja am fost luat la „impins vagoane” de unii prieteni din blogosfera si nu numai. O mai spun odata si aici, eu nu am invitat pe nimeni in acel grup si va rog daca nu ati iesit din acel grup, sa o faceti deoarece am impresia ca acel grup face spam la multi utilizatori.

Grupul se numeste eBazar Romania insa pe mine nu ma intereseaza ce vinde si ce cumpara fiecare. Invitatia mea in acel grup a fost nedorita si se pare ca am facut spam la toata lista mea. Oamenii obsedati de facebook au impresia ca trebuie sa se joace cu alti utilizatori si sa le faca „belele”. Nu mai repet de milioane de ori, asa ca rog lumea sa inteleaga ceea ce explic eu o singura data. Nu am executat nici o operatiune de invitatie pe acel grup.

In alta ordine de idei, un tip din acel grup spune ca ofera un euro prin PayPal pentru fiecare 1000 de oameni adusi pe acel grup. Bai baiatule, cine dracu crezi ca sta la acel euro pe care il oferi tu prin PayPal pentru 1000 de oameni adusi pe grup? Ma invadati pana si pe facebook cu prostiile? Pentru cei care au fost invitati de catre mine in acest grup va recomand sa iesiti din acel grup, raportati acel grup, ramaneti in acel grup, nu imi pasa. Insa ceea ce imi pasa este sa inteleaga toata lumea ca a fost o invitatie fara stirea mea.

Scurt si la obiect. Nu mai am nimic de spus decat ca imi cer scuze pentru aceasta neintelegere si rog oamenii nu sa imi mai sara in cap pentru ceva ce nu am facut. Have fun!

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on februarie 18, 2013, in Studenti and tagged , , , . Bookmark the permalink. 13 comentarii.

  1. Bai Dane, si eu am fost invitat pe acel grup de catre Andreea si ea mi-a zis acelasi lucru. Eu nu te-am invitat in nivi un grup. Si la cateva zile am fost asaltat de persoane din lista de facebook ca i-as fi invitat in acel grup. Aceeasi intamplare ca si la tine. Raporteaza grupul si gata. Nu ai ce face in rest.

    Apreciază

  2. Si tu Danut? :)) Si eu am patit asta. Am invitat toata lista mea de prieteni. De parca ma interesa acel euro despre care este vorba pe acolo. :)))) Copii retardati si obsesia de facebook.

    Apreciază

  3. Dar sa lasam asta deoparte. Ce facei oameni buni? Cum e viata la Bucuresti? :))

    Apreciază

  4. Noi, bine. Iesim acum la o cafea si intre timp am vazut acest post pe blog la tine si nu puteam sa nu intru in discutie. Insa, ramane sa mai discutam maine, caci acum iesim. Ne asteapta Bobby la scara si mergem in centru. Pa Danut!

    Apreciază

  5. Danut :)). Suna frumos bai Dane. Mie mi-ar place. Noua ne place sa te alintam asa 🙂

    Apreciază

  6. Da, si mie imi place. Dar nu intotdeauna. Acum sunt ravasit de nervi!

    Apreciază

  7. Si mie mi-a aparut ca tu m-ai introdus in grupul ala. Am iesit imediat tocmai din cauza mesajului ala cretin cu euroiul la mia de utilizatori adaugati. E probabil vreun jeg de aplicatie de spam.

    Apreciază

  1. Pingback: Liebster Award | My life as Ioana

Comenteaza