Un Mos Craciun pentru copii nevoiasi din Iasi

Forever Christmas

A inceput luna cadourilor, a inceput cu 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, fiecare omulet mai patriot ca altul dar in acelasi timp se apropie Mos Nicolaie care vine si imparte daruri la copii cuminti, cel putin asa eram eu pacalit cand eram mic. Dar acum ca am crescut, vreau sa fac pe alti copii fericiti, asa ca in data de 6 decembrie, chiar de Mos Nicolaie, eu impreuna cu AEGEE-Iasi facem voluntariat si ii ajutam pe cei de la Carrefour Felicia cu un proiect care va face multi copii fericiti.

Apoi in ziua urmatoare, de pe 7 pana pe 9 decembrie AEGEE-Iasi organizeaza a doua editie a targului de donatii Forever Christmas si ne veti gasi in Carrefour Felicia pentru a dovedi ca exista un Mos Craciun si in tine. Acest proiect urmareste sa il aduca pe Mos Craciun copiilor de la Centrul de zi din Barnova. Stim cu totii ca o floare nu aduce primavara, insa cadourile care vin din partea noastra, din dorinta de a darui, vor aduce zambetul pe buzele copiilor si fericire in suflet. Dulciuri, jucarii sau bani, toate vor aduce copiilor de la Barnova un „Craciun ca la mama acasa”. Banii stransi vor fi folositi pentru cumpararea alimentelor necesare si alte obiecte de folosinta de care copii au stricta nevoie. Dupa finalizarea celor 3 zile de stat in Carrefour, vom merge la copii, mai exact in ziua de 13 decembrie si le vom oferi un zambet in plus pe buze si in suflet.

A fost multa munca si mult stres pentru ca proiectul sa fie finalizat si toti omuletii din AEGEE-Iasi au muncit cot la cot pentru a pune totul in miscare si in sfarsit se vad rezultatele muncii noastre. Bineinteles ca nu puteam finaliza proiectul fara ajutorul celor de la Carrefour Felicia , Coseli, Pechora si le multumim cu aceasta ocazie pentru sprijinul acordat. Nu putem sa ii uitam nici pe cei care ne promoveaza proiectul asa ca venim cu multumiri echipei de nourasi de la iasi.inoras.ro si echipei de la 360.uaic.ro.

AEGEE people come on, let’s go, we got things too do!

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on decembrie 3, 2012, in Iasi, Voluntariat and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. Spot on with this write-up, I actually suppose this website needs way more consideration. I’ll most likely be once more to read far more, thanks for that info.

    Apreciază

  2. Felicitari pentru acest proiect, sunteti niste spiridusi minunati, sper ca toata oboseala voastra sa fie uitata cand ve-ti vedea zambetele de multumire de pe chipurile acelor copilasi sarmani. Inca o data felicitari. Sunteti o echipa minunata

    Apreciază

  1. Pingback: Un Forever Christmas pentru copii nevoiasi « AEGEE Iași

  2. Pingback: Un Forever Christmas pentru copii nevoiasi | Asociatia Studentilor Europeni Iasi

Comenteaza