Persoane necunoscute au pus vodka in dozatorul de apa

DSC_0127Veselie fara margini intr-un business park de pe Dimitrie Pompeiu! Fara sa stie, sute de angajati si-au umplut canile de la un dozator de apa in care un coleg pus pe sotii turnase nici mai mult nici mai putin decat 5 litri de vodka pura.

„M-am dus sa beau niste apa, sa alunece mai bine covrigii”, povesteste Vladut Pandele, Junior Assistant Executive Senior Officer Hamburger la departamentul de aprovizionare cu pixuri. „Trei ore mai tarziu, dansam in boxeri pe birou cu fetele de la HR, seful dormea imbratisand un ghiveci cu ferigi si cineva desenase mustati pe toate pozele noastre din team-building. A fost o zi interesanta”

„Inca ma doare capul si in 5 minute am un meeting. Sper sa fi pus cineva niste rom in aparatul de cafea sa ma dreg”, adauga angajatul, frecandu-si capul cu o punga de mazare congelata. Conducerea companiei afectate de incidentul cu vodka declara ca se fac cercetari pentru gasirea vinovatului, doar ca acesta nu va fi sanctionat. „In mod surprinzator, productivitatea nu a avut de suferit, asa ca vrem sa-l inscriem la un training de barman, sa nu mai puna vodka in dozatorul de apa fara gheata si lamaie”.

Aceasta povestire este un pamflet corporatist si trebuie tratat ca atare.

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Decembrie 31, 2015, in Ziua de astazi and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. 🙂 bun pamflet! LA multi ani si un an nou fericit!

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: