Creeaza un aspect uimitor cu un tavan metalic

Lumea constructiilor devine din ce in ce mai omogena odata cu trecerea anilor. In loc de a angaja un profesionist pentru a construi o casa unica, este foarte comun pentru familiile moderne sa achizitioneze o casa intr-o zona de dezvoltare, care este foarte similara cu celelalte case din jurul ei. In timp ce poti personaliza aceste case intr-o anumita masura, varietatea mare care vine cu fiecare familie ce isi construieste o casa conform propriilor specificatii particulare este in descrestere. Proprietarii care doresc sa rupa monotonia stilurilor banale au destule optiuni, dar numai cateva dintre acestea se apropie de aspectul unic al unui plafon metalic.

205_559_

Metalul presat a fost utilizat pe scara larga la sfarsitul anilor 1800 si inceputul anilor 1900 pentru a decora tavanele si peretii, precum si exterioarele, cum ar fi vitrine, copertine si cornise de constructii. Panourile pictate din staniu emboasat au fost cele mai frecvente, dar constructiile de metal din alama si cupru au fost de asemenea folosite pentru efecte mai impresionante.

O varietate de produse traditionale si noi pentru plafon de metal sunt acum disponibile pentru uz rezidential precum si comercial. Nu numai ca sunt toate modelele vechi populare inca aici pentru a recrea un sentiment de inceput de secol, dar exista, de asemenea, multe altele noi intr-o mare varietate de stiluri si materiale pentru un aspect indraznet, contemporan.

Beneficiile plafoanelor metalice

Plafoanele de metal sunt populare din mai multe motive. Ele au o durata mai lunga de viata si sunt mai usor de intretinut decat alte materiale; aceasta constructie nu se va sparge, coji sau exfolia; ele sunt ornamentale si decorative si exista o varietate mult mai mare de stiluri decat pentru aproape orice alt tip de constructie. Acestea servesc, de asemenea, o varietate de functii practice, inclusiv de absorbtie a sunetului, salubritate, infrumusetare si de securitate.

Panourile pentru tavan metalic vin intr-o varietate de modele, culori, dimensiuni si finisaje, inclusiv staniu, otel, aluminiu, cupru, alama, crom si finisaje acoperite cu pulbere pentru a se armoniza cu orice design interior. Placi si accesorii pentru pereti laterali, cum ar fi muluri, cornise, golfuri si mitre sunt de asemenea disponibile. Acestea reprezinta, de asemenea, si o alternativa excelenta si pentru zonele din spatele sobelor.

Tavanele metalice traditionale sunt construite prin prinderea in cuie a panourilor, direct pe plafonul structural, in timp ce tehnicile moderne utilizeaza structuri de sustinere. Multe panouri sunt concepute pentru a se instala cu usurinta in sisteme de suspensie standard in constructii noi sau in grile existente pentru proiectele de remodelare. Sistemele de caroiaj ascunse poate recrea un aspect traditional, precum si diverse modele contemporane, cum ar fi un tavan celule deschise.

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on septembrie 26, 2015, in Ziua de astazi and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: