Revolutie personala la 360 de grade

Traim intr-o lume care, cateodata, nu ne convine si pe care o aratam cu degetul, revoltandu-ne ca ea nu se schimba. Stiu ca ni s-a spus si am fost obisnuiti sa gandim pe dos dar totul in viata porneste de la noi insine. Daca te revolti pe tine insuti ca sa te schimbi, lumea actuala va disparea si va apare o alta, in armonie cu noul din tine.

Mai sunt disponibile 10 locuri din 24 in Programul „REVOLUTIE PERSONALA la 360 de grade”, www.tabaragrecia.limbajulmintii.ro. Beneficiaza acum de PLATA IN RATE, de PRETUL REDUS cu 20 % daca te inscrii pana la 31 iulie si atinge, poate pentru prima data in viata ta, ECHILIBRUL in cele 4 planuri principale: fizic, emotional, mental si spiritual.

Afla acum pe www.tabaragrecia.limbajulmintii.ro toate detaliile despre programul si locatia taberei, cu ce te vei imbogati si cu ce vei pleca din tabara, ce spun altii si…

Vezi articol original 31 de cuvinte mai mult

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on iulie 20, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: