Jocul de culori si leduri

Intotdeauna am fost innebunit dupa beculete, spoturi, leduri si orice sursa interesanta de lumina care sa-mi faca locuinta sa arate mai bine. Inainte de a-mi renova apartamentul deja incepusem sa ma interesez sa vad ce voi achizitiona cand va veni vorba de lumina. Pana la urma m-am decis pentru corpuri de iluminat Magic Led.

Dupa ceva cautari am vazut ca si cei de la Adevarul au scris ca Magic Led au fost printre primii care au venit cu propunerea trecerii la sursele de iluminat Led. In primul rand pentru sanatate, iar in cel de-al doilea rand pentru economie.

LedImi doream ceva rentabil ca pret, imi doream o gama larga de produse de unde sa pot alege si mai mult decat atat un showroom unde sa pot vedea ceea ce cumpar. Calitatea era mai importanta dintre toate aspectele. Pretul trecea pe locul 2 pentru ca nu-mi doream un dormitor plin de spoturi la care sa trebuiasca sa inlocuiesc led-ul de ori pe luna.

Toate acestea am reusit sa le gasesc la Magic Led. Pentru ca nu reuseam sa-mi fac o idee despre cum ar arata anumite modele de produse inserate intr-un tavan fals, am mers direct in showroom unde am intalnit oameni amabili si sociabili ce au avut rabdarea sa ma consilieze.

Intotdeauna am considerat ca un vanzator bun e cel care reuseste sa identifice nevoile clientului si sa ii ofere solutii pentru acestea. Cei de la Magic Led au reusit sa faca asta pentru mine. Poate si din acest motiv inainte de a renova eu aveam deja corpurile de iluminat acasa.

Comanda mi-a fost livrata in termen de 24 de ore. Factura nu mi-a format o gaura neagra in buget, iar produsele cumparate sunt calitative. Ma asteptam evident la un cost ceva mai ridicat la lumina, dar nu a fost cazul din moment ce persoanele din showroom au reusit sa-mi ofere o solutie rentabila din toate punctele de vedere.

Dupa 6 luni de zile de la renovare pot spune ca inca astept sa se insereze sa-mi pot porni mica mea oaza de liniste. Un chill out in fundal, un pahar de vin rosu si o lumina difuza. Ce-mi pot dori mai mult de-atat?

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Aprilie 29, 2015, in Ziua de astazi and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: