Secretele Egiptului Antic la Iasi in prima expozitie interactiva

Este randul orasului Iasi sa gazduiasca prima expozitie interactiva pentru copii, din seria History Hackers. “Secretele Egiptului Antic”, va putea fi vizitata in perioada 24 aprilie – 28 iunie, la Sala Polivalenta, fiind organizata de APSIDES – Asociatia pentru Promovarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala – in parteneriat cu B2B Agency, dupa un concept original Emagic.
“Secretele Egiptului Antic” este prima expozitie a seriei History Hackers ce isi propune sa le prezinte copiilor istoria intr-o maniera interactiva. Micii vizitatori au posibilitatea ca timp de cateva ore sa exploreze interiorul unei piramide si sa se joace de-a faraonii, sa se costumeze in mumii sau sa creeze amulete si bijuterii, descoperind astfel putin din specificul culturii si al civilizatiei egiptene.
Expozitia de la Iasi se va desfasura in perioada 24 aprilie – 28 iunie, la Sala Polivalenta, fiind deschisa in fiecare zi a saptamanii intre orele 9:00 – 20:00, cu o pauza in intervalul: 14:00 – 15:00. Biletele vor costa 20 de lei pentru copii si 25 de lei pentru adulti, pentru grupuri organizate fiind pregatite pachete speciale.
Expozitia Secretele Egiptului Antic este prima dintr-o lunga serie de expozitii interactive care au la baza teme de istorie si civilizatie antica, dedicate in special copiilor din ciclul primar. Proiectul va continua cu noi editii menite sa ii aduca pe cei mici cat mai aproape de simbolurile istoriei internationale, intr-o maniera cat mai creativa.

logo

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Aprilie 19, 2015, in Iasi and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: