Politica din Romania, o nesimtire intinsa pe o felie de paine

Mă, revin cu un articol legat de politică sau dacă vreţi voi să nu fie exclusiv politica, îi prezinta pe protagoniştii politicii din România şi în special V.V. Ponta, omul care conduce actualul parlament. Dacă eşti hater şi nu eşti de acord cu mine, poţi să-mi.. de fapt nu-mi spune nimic, treci mai departe. Citeam ceva astăzi pe net şi la un moment dat un coleg de facultate mi-a trimis un articol care mă făcut să înjur. Da, am înjurat politica, începând cu Ponta.

Uite care e treaba. Ştiati că misteriosul Ponta vrea să bage o taxă dedicată exclusiv romanilor din diaspora? Ei, dacă eşti cunva roman şi faci parte din diaspora, te anunţ că ai o taxă pe care trebuie să o plăteşti în România. Să fiu al dracului dacă taxa asta este eligibila şi dacă are vreun înţeles, dar trebuie bani la buget… Mă, să nu plăteşti nimic. Hai să o iau cu începutul şi cu surse, că nu le inventez eu!

Politica

Sursa foto: vidu.ro

Dupa cum bine ştiţi şi poate aţi simţit pe pielea voastră, V.V. Ponta şi-a bătut joc la propriu de diaspora în timpul celor două zile de alegeri prezidenţiale. Din frica de a nu pierde, a suprimat cât de mult a putut el şi partenerii lui politici, dreptul la vot a celor din diaspora. Oare suntem în lumea a treia de am ajuns chiar aşa de rău? Oricum, după cele două zile de nesimţire, protagonistul nostru principal, Ponta, a pierdut cursa pentru prezidenţiale şi ţară a ajuns pe mâna unui om diplomatic şi inteligent. Sunt fericit că nu trebuie să emigrez din frică că nu voi putea să-mi duc traiul în ţara mea. Nu e ca şi cum în momentul de fată e rai, dar se pare că lucrurile revin puţin la normal. Oricum, cu o floare nu se face primăvara, dar primăvara este pe drumul cel bun pentru noi. Deci, după marele eşec din prezidenţiale, Ponta a decis să pună la zid diaspora şi să îi pedepsească pe toţi cei care sunt plecaţi din ţară, printr-o taxă lunară de 10 euro care pe viitor tinde să crească la 50 euro, lunar!

Mass media și analiștii politici susțin că Ponta a pierdut alegerile din cauza, în principal, a voturilor exprimate de românii din străinătate. Premierul Ponta, gândindu-se la cei din etnia lui, le zice „românii din diasporă“ și caută, acum, să se răzbune pe ei.

Românii nu se află în diasporă! Acest cuvânt este folosit de iudei cu referire la comunitățile iudaice aflate în diferite țări, unde au ajuns ca pedeapsă divină pentru răstignirea Fiului Domnului, care nu a fost de-al lor și care i-a găsit pe iudei plagiind Scrierile Sfinte în zona Qumran, la Marea Moartă.

În ziua de 29 ianuarie a.c., premierul Victor Viorel Ponta a anunțat public că se pregătește un act normativ prin care toți cetățenii români plecați în străinătate să fie obligați să plătească, în fiecare lună, la Bugetul de Stat al României, o taxă de 10 euro. Pentru început doar 10 euro de persoană, apoi, probabil, suma va crește la 50 de euro pe lună pentru fiecare cetățean român plecat din țară.

Haterii din politică şi din mass media, cei care manipulează masele de oameni care nu gândesc decât atunci când sunt dirijaţi ca nişte oi, şoptesc pe marginea acestui subiect şi au curajul şi nesimţirea să arunce acuzaţii în barca lui Klaus Iohannis, acuzaţii nefondate, precum că Iohannis se cuplează cu Ponta în cursa pentru distrugerea definitivă a resurselor din România. Acuzaţiile acestea sunt criticare de către analiştii politici care nu au nici o implicare, cei drepţi.

Deci, ca să revenim la ideea acestui articol, se pare că cel frustrat de pierderea cursei pentru prezidenţiale doreşte să se răzbune crunt pe romanii plecaţi în străinătate şi să le impună o taxă care urmăreşte ca românii din toată lumea să renunţe la cetăţenia romană. O taxă ilegală, care nu are nici un fundament şi care nu urmăreşte decât să distrugă. Nu mă poate obliga nimeni să plătesc statului român 10 euro lunar petru simplu fapt ca statul roman nu este în stare să-şi ţină cetăţenii în ţară prin locuri de munca şi o economie cu bun simţ!

Sursă: glasul.info

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on februarie 2, 2015, in Ganduri and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

 1. Daca educatia pe care ati primit-o in cei sapte ani de acasa v-au invatat sa vorbiti asa despre o persoana publica,indiferent cum se numeste,intradevar sunteti un mascarici.Tragem apa dupa asemenea indivizi,care sum masca libertatii de exprimare sunt neamprosti cu acte in regula.

  Apreciază

  • Cei sapte ani de acasa m-au invatat sa fiu patriot. M-au invatat sa nu-mi fur tara si sa nu-mi insel semenii. M-au invata de asemenea ca cei care fac aceste lucruri nu sunt cu nimic mai buni decat niste tradatori. Vorbele mele despre o persoana publica sunt curate, fondate cu intamplari reale din trecut si prezent. Daca dvs sunteti un sustinator a culorii politice „rosu”, puteti sa va spuneti parerile fara sa ma acuzati ca am denigrat imaginea vreunei persoane publice. Nu eu sunt cel care pateaza imaginea publica a politicienilor, ci ei isi pateaza singuri imaginea prin actiunile de prost augur pe care le desfasoara in defavoarea statului roman si a cetatenilor. Daca nu sunteti de acord cu mine in legatura cu cele exprimate in articol, va rog si insist sa va mai documentati cu privire la cele intamplate recent, in special incalcarea drepturilor constitutionale, rezultatele fiind o foarte proasta organizare a alegerilor prezidentiale pentru romanii de peste granita. Sub masca libertatii de exprimare domnule Tatu, suntem noi, cei care dorim o schimbare majora, noi, viitorul tarii, tineretul actual care este indoctrinat cu prostie de clasa politica actuala. Daca dvs tindeti spre comunism sau spre un regim totalitar, va rog sa emigrati in Corea! Ah, si rugamintea mea este sa renuntati la a jigni persoane pe care nu le cunoasteti si care nu v-au adus nici un prejudiciu la persoana dvs!
   Numai bine!

   Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: