„Sunete de bucurie” – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota

Echipa CromArt, formata dinmasteranzi ai Universitatii „Al. Ioan Cuza” Iasi, impreuna cu Asociatia Salvati Copiii, filiala Iasi, va invita la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 19:30.Protagonistul spectacolului cultural este pianistul si compozitorul Bogdan Ota, care va fiacompaniatde sunete de vioara si violoncel, sustinute de catre doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Gherca si Radu Cotoman.

In deschiderea evenimentului vor incanta urechile si inimile publicului, cu acorduri de pian si momente de balet, elevi ai Colegiului National de Arta „Octav Bancila”, castigatori a numeroase competitii internationale de profil. Printre acestia se numara Sofia Salajan (clasa a 8-a) si Alexandru Placinta (clasa a 6-a), coordonati la pian de catre prof. Roxana Ota, precum si un grup de elevi care va sustine momente coregrafice pline de emotie, sub indrumarea prof. Rodica Falisteanu.

baner978200

Donatiile obtinute in urma participarii la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite in scopul facilitarii accesului la educatie a copiilor nevoiasi de la Centrul Educational al Asociatiei Salvati Copiii Iasi, prin achizitionarea echipamentelor necesare pentru o mai buna desfasurare a activitatilor la care acestia participa zilnic: produse de igiena si sanatate, incaltaminte, rechizite si multimedia.De asemenea, pentru ca ei sa beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie in zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Accesul in sala se face pe baza unor invitatii de donatie, care pot fi achizitionatedin Iulius Mall (etajul II), Libraria „Carturesti” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia (v, s, d)si cortul special amenajat din Piata Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie si pe http://www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervari: +40744585693.

Multumim pentru sustinere partenerilor nostri media, celor de promovare: Iulius Mall, Librariile Carturesti, Centrul Comercial Felicia, Libraria Avant-Garde, Galeriile Anticariat Grumazescu, Wink Public Multimedia, Hostis Telecom si Club Moving, precum si sponsorilor care sustin evenimentul: Alpha Bank, Farmacia LaraFarm, Spitalul si Policlinica Providenta, Wintop Ice, Ambra Sign, Artis Design, Biroul Individual de Arhitectura Chirita Marian si Floraria Flower Power. 

Bogdan Ota este un artist al carui talent remarcabil este recunoscut si in afara granitelor. Absolvent al Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, acesta a ajuns foarte apreciat la nivel mondial, in urma participarii si castigarii competitiei „Norvegienii au talent”. De atunci, a incantat inimile iubitorilor de muzica clasica din intreaga lume, cu acordurile sale unice.

Afiș final Sunete de bucurie

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Mai 25, 2014, in Iasi and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: