Seara de film

AEGEE-Iasi in colaborare cu Clubul Cinefililor si Casa de Cultura ,,Mihai Ursachi” va invita la o seara de film cu scop caritabil. Evenimentul va avea loc miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00 in Casa de Cultura „Mihai Ursachi”,sala Diotima. Intrarea va fi libera, dar pentru cei ce vor dori sa ajute la recuperarea unei fetite ce sufera de tetraplegie spastica, va exista o cutie pentru strangeri de fonduri.

Lia Dumitrela Cosofret este o fetita de 10 ani din judetul Neamt, bolnava de tetrapareza spastica.Din cauza situatiei financiare dificile, mama fetitei a fost nevoita sa paraseasca tara cand Lia avea doar 3 anisori, aceasta fiind incredintata in grija bunicilor, care au incercat sa ii ofere nepoatei tot ce aveau ei mai bun. Cu ajutorul bunicii, micuta merge zilnic la scoala in caruciorul cu rotile, speranta intregii familii fiind ca Lia sa aiba parte de o viata cat mai lunga si mai apropiata de normalitate.

Asociatia Studentilor Europeni reprezinta o retea de antene pe intreg spatiul european, fiind una dintre cele mai importante organizatii interdisciplinare pe plan european. Promovand ideea integrarii europene si a unei Europe unite in randul tinerilor, constiinta europeana, precum si cresterea nivelului de cultura si informare a studentilor, AEGEE isi desfasoara activitatea prin intermediul a 200 de antene, raspandite in 200 de centre universitare din 40 de tari ale Europei, numarand aproximativ 20.000 membri. Ca recunoastere a activitatilor sale, AEGEE a primit  statut consultativ in cadrul Consiliului Europei si Natiunilor Unite.

10253313_1461590564075839_463452104_n

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Aprilie 14, 2014, in Iasi and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: