AEGEE-Iasi te trimite in Europa!

Salutare! Tu ce faci vara aceasta? Hai sa-ti propun o tema de vacanta. Ce-ai spune daca te-as invita sa mergi intr-o Universitate de Vara in Europa alaturi de alti tineri din diferita tari europene? Suna bine, stiu si crede-ma, e frumos. Deci, sa o iau cu inceputul.

AEGEE-Iasi este un ONG la nivel european bazat pe voluntariat care organizeaza anual diferite conferinte, traininguri si proiecte culturale atat la nivel local cat si la nivel european. “Combustibilul” ce tine vie asociatia si intr-o continua miscare este acumulat din proiectele organizate de membrii AEGEEisti. Proiecte si idei ale unor membri motivati si doritori de a face o schimbare atat pe plan national cat si international. Sunt idei ale unor membri motivati si dornici sa fie parte la schimbare.

Printre cele mai importante proiecte AEGEE se numara si Summer University. Proiectul este diferit nu numai ca se face anual dar si faptul ca se unesc membrii AEGEE si de la alte antene Europene unde au loc schimburi de experienta, se intreprind colaborari de viitor si prietenii. In fiecare vara, in toata Europa, sunt organizate mai mult de 100 de astfel de Universitati de Vara participand aproximativ 3000 de membrii AEGEE. Pentru unii poate fi prima oara cand calatoresc in afara tarii astfel avand ocazia sa cunoasca noi culturi si sa-si faca noi prieteni. Observand ca fara sa se tina cont de hotare avem acelasi spirit AEGEE, ceea ce ne contureaza si mai tare faptul ca suntem o echipa de aproximativ 18000 de membri unde fiecare are un rol semnificativ si fiecare vine cu aportul lui pentru binele comunitatii si membrilor sai atat la nivel national cat si international.

SU_2014_text_Wallpaper

Un Summer University este organizat de o antena (filiala) pe o perioada de la o saptamana pana la 3 saptamani, cu o anumita tema avand un numar de aproximativ 40 participanti. Perioada de aplicare pentru aceasta universitate de vara a inceput deja si ai posibilitatea sa aplici si tu. Poti aplica pana pe data de 23 aprilie, ora 23:59. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi iti vom spune mai multe detalii legate de modul in care poti sa aplici si cum poti intra in posesia unui cont pe reteaua europeana.

Pentru mai multe detalii poti contacta boardul AEGEE-Iasi, poti consulta lista cu Summer University disponibile anul acesta sau daca doresti ma poti contacta direct pe mine. Simte-te liber sa simti spiritul AEGEE.

Ne vedem undeva in Europa!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on martie 27, 2014, in Voluntariat and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: