Aplicatia FunABC – alfabetul romanesc

girafaAplicaTia FunABC invata alfabetul romanesc copii cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani. Ea este gratuita si poate fi gasita pe Google Play. Cu ea copii vor invata literele alfabetului romanesc cu ajutorul unor animalute hazlii.

Aplicatia se descarca pe gadget-uri de tipul tabletelor sau telefoane mobile cu SO Android.

Aplicatia se deosebeste printr-un design placut, culori blande si un meniu functional.  Nu sunt lansate ferestre si pop-up-uri inutile pe parcursul utilizarii aplicatiei. Asta pentru a nu incurca copilul si de a finaliza procesul de invatare. Fiecarei litere ii este destinata un animalut nostim si prietenos. Copii imediat se indragostesc de ei. Sunetele emise sunt si ele deosebite, luate din lumea animala. Literele si cuvintele sunt pronuntate clar si cu un interval de timp suficient pentru o repetare. Vocea utilizata apartine scriitoarei de povesti pentru copii Ada Demirgian.

focaPrima pagina a aplicatiei se lanseaza cu litera A, cuvantul „Arici” si un arici desenat haios. La apasarea lor, se va auzi pronuntia literei, rostirea cuvantului si un fosnait. Restul literelor sunt prezentate in aceeasi maniera, fie ele literele B, C, D,…. Sa listam literele in ordine alfabetica, ne ajuta butoanele-sageti, amplasate pe partile laterale ale paginilor. Aleator literele pot fi selectate prin intermediul meniului situat pe partea de sus a paginii.

De asemenea, copii sunt impresionati de sunetele emise de animale, de exemplu: de catre caine, arici sau nevastuica.

Aplicatia poate fi usor descarcata si utilizata pe tablete sau telefoane cu SO Android.

Sau daca introducem cuvintele- cheie in fereastra de cautare a Play Marketului: funabc, aplicatia educativa funabc, alfabet roman, alfabet romanesc. Ca rezultat apare o iconita cu imaginea unui arici, si denumirea aplicatiei FunABC. Dupa care urmeaza procedura standard de instalare.

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on februarie 25, 2014, in Ziua de astazi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: