Despre Time Management si „asa NU”

Fun-TimeDe ce Time Management? Iti explic chiar acum! Pe un bun prieten de-al meu la prins arta de a scrie si cum poti face acest lucru mai simplu decat printr-un blog. L-am incurajat sa-si deschida un blog cu cateva luni bune in urma si din lipsa de timp a postat un articol si l-a lasat in stand by un timp. Eh, acum se gandeste serios sa isi regleze conturile cu motivatia lui de a scrie, incepand cu un articol destul de bun despre time management si cum sa NU faci.  Blogul lui se arata a fi unul axat pe tot ce tine de dezvoltare personala si termotehnica caci dah, este inginer.

Buuun. O sa fac o descriere mai ampla a blogului si a persoanei putintel mai tarziu, cand va mai avea cateva articole scrise, ca sa vedem cum se descurca, nu? Acum o sa va las pe voi sa descoperiti.

In  ultima vreme am  tot auzit notiunea de “time management” si  tot felul de exercitii legate de aceasta. Exercitii care sunt parca facute  sa-ti pierzi timpul efectuandu-le. Un exemplu  de asa NU, ar fi acela de a pune pe hartie zilnic programul  de dimineata pana seara. Iar acest lucru nu  face nimic altceva decat sa te rigidizeze si sa te  ancoreze intr-o rutina de nedorit. Sa facem o  mica demonstratie, mai jos, am pus o  lista cu tabieturi de dimineata pana seara si am concluzionat  :

  1. ma trezesc (pe la  ora 7)
  2. ma duc la laptop ( timp= 2 minute)
  3. deschid  laptopul ( timp= 1 minut)
  4. deschid doua trei retele de socializare ( timp= 5 minute)
  5. Cu un click descoperi continuarea!
Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Februarie 3, 2014, in Dezvoltare and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: