Biblioteca bloggerului

Ce dor imi era de-o leapsa. Deci, Chinezu’ a lansat o provocare in blogosfera si a fost preluata de Ioana, caci asa se face la leapsa si la randul ei, ea a dat stafeta mai departe si a ajuns si la mine. Regulile sunt simple si daca vreti mai multe detalii, cautati-l pe Chinezu’.

Anul trecut am avut un teanc destul de voluminos de carti pe care le-am citit absolut pe toate. Sunt 28 la numar si in mare parte sunt despre masini, istorie, mecanica, marketing si dezvoltare personala.  Dici sa incep cu…

Top 10:Books7

  1. Armele secrete de la Peenemunde – Roger Marty
  2. Mein Kampf. Istoria unei carti – Antoine Vitkine
  3. General SS – Sven Hassel
  4. Marketing la indigo – Burke Hedges
  5. Conducta de milioane – Burke Hedges
  6. Cel mai bogat om din Babilon – George Clason
  7. Gandeste bine si in stil mare – Donald Trump
  8. Secretele comunicarii – Larry King
  9. Cum vad eu lumea – Albert Einstein 
  10. Puterea prezentului – Eckhart Tolle

… iar restul de 18 de carti vi le prezint in continuare. Am exclus cartile lui Sven Hassel care pentru mine ar fi trebui sa fie in top 10, deoarece nu  mai era loc pentru urmatoarele carti interesante pentru mine.

Pentru inceput am citit colectia lui Sven Hassel care cuprinde 14 carti strans legate de viata din razboi a scriitorului. Legiunea blestematilor, Blindatele mortii, Camarazi de front, Batalion de mars, Gestapo, Monte Cassino, Lichidati Parisul, Imperiul iadului, Moarte si viscol, Drum sangeros catre moarte, Curtea martiala, Inchisoarea OGPU, Comisarul, toate aceste carti ofera detalii reale a vietii lui Sven din timpul razboiului. Celelalte 5 carti sunt: Instalatii si echipamente pentru utilizarea energiei mecanice nepoluante si neconventionale; Masini termice rotative. Masini de lucru. Masini de forta; Tehnologia repararii autovehiculelor; Exercitiile conducerii autoturismului; Trafic.

Eu propun tuturor bloggerilor sa dea curs acestei provocari, in special Oana, Razvan, Anca si Catalin. Sunt foarte curios in ce carti v-ati bagat  nasul.

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on ianuarie 10, 2014, in Carti and tagged , , , . Bookmark the permalink. 9 comentarii.

  1. Ai citit ceva, nu glumă! 😀

    Apreciază

  1. Pingback: Raportul meu pentru biblioteca bloggerului român | Anca Balaban Popa- Iscu

  2. Pingback: Carti de Blogger - luna Ianuarie | somnulescu blog

Comenteaza