Increderea de sine in dezvoltarea personala explicata de Petru Arcana

Nu de mult am realizat ca in randul tinerilor ieseni a aparut o echipa de doi oameni care isi propun sa ajute tinerii sa se dezvolte eficient si sa le ofere pasii spre succes. Echipa Despre Tine abordeaza intr-un mod placut oamenii de succes din Romania si creaza un interviu cu ei in scopul de a prezenta reteta lor de succes. Chiar  in dimineata aceasta urmaream un filmulet de-al lor despre dezvolare personala cu Petru Arcana, un tanar antreprenor din Iasi care s-a hotarat sa isi construiasca propriul viitor. Acest tanar este unul dinte cei 3 fondatori a proiectului Joburi Pentru Tineri Iasi un proiect ambitios lansat pe data de 2 august 2012, iar ideea care se afla la baza acestui proiect este aceea ca multe dintre locurile de munca existente la un moment dat, nu apar specificate in niciunul dintre mijloacele de informare (presa scrisa sau Internet), din diferite motive (exemplu: angajatorii nu creaza anuntul).
Astfel ca, exista joburi despre care se afla mai mult de la cunoscuti si informatia se duce mai departe „word-to-mouth”. Joburi pentru Tineri publica in special acele joburi despre care nu se vorbeste nicaieri. Cu alte cuvinte, anunturile se fac in cadrul comunitatii, si vin din partea membrilor care o constituie.

Din punctul meu de vedere si din feedback-ul unui proiect recent la care am participat si la care Petru a fost speaker pot spune cu incredere ca informatiile pe care le ofera Petru oamenilor, au aplicabilitate atat in viata de zi cu zi dar si in dezvoltarea personala. Va invit sa luati parte la interviul cu Petru Arcana si sa aflati care este  importanta alegerii unui mentor pentru atingerea oricarui scop, cum ne va ajuta mentorul si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a atinge succesul, veti afla si care sunt principalele calitati ale unui om de succes din punctul de vedere al lui Petru Arcana si cum a trecut peste momentele dificile din ascensiunea lui ca tanar antreprenor. Proverbul „Daca tu nu iti construiesti propriul vis, altcineva te va angaja sa il construiesti pe al lui” se poate folosi foarte simplu ca un motto personal pentru a-ti oferi mai multa motivare in dezvoltarea ta!

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on decembrie 23, 2013, in Dezvoltare and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Multumesc, Dan! Iti doresc mult succes in tot ce-ti propui sa realizezi!
    „Viata nu creeaza campioni! Campionii isi creeaza propria viata!”

    Apreciază

  1. Pingback: Link-urile săptămânii | Razvan Pascal's Blog

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: