Transport masini din Germania

UPDATE!!! Nu sunt proprietar al acestei firme si nu fac transport din Germania sau alta tara europeana. Sunt un fost client   si datorita profesionalismului de care au dat dovada am decis sa impart aceasta informatie si cu alte persoane. Va rog sa nu ma mai contactati pe mine pentru transporturi ci sa intrati pe site-ul firmei transportatoare. Link-ul il gasiti inserat in cuvintele „transport masini din Germania” din articol, cuvinte evidentiate cu culoare albastra. Va multumesc pentru intelegere! 

Multe persoane prefera un transport de masini din Germania spre Romania datorita faptului ca tot mai multe persoane isi cumpara masini din aceasta tara datorita pretului convenabil si a calitatii autoturismelor. Nu oricine insa dispune de curajul si de timpul necesar aducerii unei masini din Germania in Romania. SIncer sa fiu am avut acest curaj de vreo doua sau trei ori insa nu prea ma mai incumet la drumuri lungi fara sa am inca un sofer de schimb. Chiar si asa, tot este obositor si periculos uneori. Tin minte ca am mers acum 2 ani cu un prieten in Germania, un prieten care se ocupa cu masini si am venit inapoi in Romania cu doua masini cumparate de la persoana fizica. Masinile aratau super si eram multumiti de achizitia facuta doar ca oboseala de atunci mi-a cam ajuns.

De curand, un foarte bun prieten de-al meu ma roaga sa merg cu el in Germania sa-si aduca o masina. Trebuia sa ajungem printr-un oras pe la intrarea in Germania, (cred ca era vorba de Nurnberg), la o persoana fizica acasa si sa cumparam masina. Interesanta ideea ca eram doi soferi, eram prieteni si nu ne puteam plictisi la drum, si pe langa asta imi iesea si mie de-o bere mai mare. Mi-a trecut prin cap insa ideea de a cauta pe internet si o firma care facea transport masini din Germania si incercam sa aflu in paralel cam care sunt costurile unei astfel de afaceri. Pe de o parte ma manca in palma sa-i spun omului sa mergem amandoi in Germania si sa aducem masina pe roti dar cu toate acestea am renuntat la idee. Prea riscant. Si cea mai riscanta portiune a traseului este bineinteles Romania. Ideea e ca am gasit o firma care sa ne ajute cu asa ceva, a mers doar el in Germania si a vazut masina, a cumparat-o si prin intermediul acestei firme a adus-o in Romania unde a intrat la verificari.  Era foarte multumit de afacerea facuta, mai ales ca a economisit ceva banuti.

Fara stres, fara oboseala prea mare si in siguranta!

Capture

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on noiembrie 2, 2013, in Auto-Moto and tagged , , , . Bookmark the permalink. 37 comentarii.

  1. de curand am cumparat un autoturism adus din germania,iar vanzatorul a spus ca a fost adusa pe platforma de acolo si nu a mai fost necesar sa mai scoata numere de germania provizorii.La inmatriculare am inteles ca e necesara o dovada ca masina a fost adusa pe platforma, am inteles ca se numeste CMR.Stie cineva unde pot gasi asa ceva……

    Apreciază

  2. Efectuez transporturi in Germania pentru adus masini cu urmatoarele facilitati:
    1.deplasare la adresa ,daca aveti o masina gasita pe net.
    2.deplasare pentru achizitionare de numere provizori si asigurare
    3.sambata si duminica deplasare cu masina mea la targurile din zona pentru cumparaturi.
    Alte detalii : transportul se face un microbus Mercedes mixt ,4 persoane plus sofer ,in spate spatiu pentru bagaje ,dormit aragaz, sunt vorbitor de limba germana .Un exemplu de traseu de aproximativ 1600km ,intrare pe la Pasau ,se urca prin orase pana la Breman si se coboara pe alt traseu inapoi la Pasau ,se poate face si un traseu in functie de ofertele gasite pe net,dar este imposibil ca ,clientul sa nu gaseasca dupa 1000 si ceva de km masina dorita , in conditile in care nu vom folosi autobahn si vom merge doar prin localitati.
    Pret persoana 270 /eur , in limita a: 0 -1600 km parcursi pe teritoriul Germaniei .In aceasta marja de km ,se pot face cautari si in Olanda.
    Contact Paun Ion
    0732422211

    Apreciază

    • Domnule Paun, v-ati gandit daca este frumos si normal sa postati acest comentariu de promovare efectiva a serviciului dvs? Daca doriti promovare la serviciile oferite de dumneavoastra puteti sa ma contactati si sa discutam un articol, nu sa va faceti dvs o promovare neloiala. 🙂

      Apreciază

    • Buna ziua,
      Cum se procedeaza in situatia in care doresc sa aduc 2 masini din Germania (97318 kitzingen) la Ploiesti – Prahova.
      Astept sugestii din partea dv.
      Toate cele bune,
      Stefan

      Apreciază

      • Buna ziua,

        In articol aveti un link pus pe un cuvant cheie. (de culoare albastra). Click pe acel cuvant si va redirectiona pe un site care executa serviciile dorite de dvs. Numai ganduri bune!

        Apreciază

  3. Dl.Dan ,de ce e promovare neloiala ?, avem aceiasi ocupatie ? daca va fac concurenta ? stergeti postarea mea,eu am oferit o alternativa ,pentru acei potentiali clienti care vor sa’mearga’ei si sa aibe de unde alege.Am un blog personal ,unde sunt administrator ,aici aveti linkul :http://ionpescarul.blogspot.ro
    Niciodata nu am interzis postarile de bun simt pe blogul administrat de mine.
    Totusi daca sunteti in bransa in care activez eu ,va recomand sa stergeti postarile mele,nu e normal sa i-mi fac reclama pe siteul concurentei.
    Daca insa va ocupati cu altceva ,nu vad de ce va’deranjeaza postarea mea.
    Nu stiu daca chiar e nevoie de un articol despre acest job ,nu m-am gandit la asa ceva,pentru mine e important ca ,clientul sa fie multumit si din practica ,oameni au fost multumiti ,asa i-mi iau recomandare.
    Multa sanatate,sper sa va am de client,sa stiti ca e foarte important sa ai un om care sa te ajute pe tot parcursul acestei proceduri ,atunci cand nu sti limba.

    Apreciază

    • Dumnule, eu am facut o promovare la compania care mi-a rezolvat problema. Nu detin aceasta companie si nu am nici o tangenta cu ea decat simplu client. Postarea dvs nu va fi stearsa, din moment ce am acceptat-o am inteles si ideea. Partea cu concurenta neloiala e tratata foarte simpla si nu trebuie inteleasa cum o fac majoritatea. Oferiti o alternativa si daca sunteti buni veti avea rezultate si poate veti cauta sa colaborati cu oameni care fac promovare de servicii prin intermediul internetului. Deci va doresc succes si nu ma intelegeti gresit 🙂 Numai ganduri bune!

      Apreciază

  4. Ok , multa sanatate va doresc.

    Apreciază

  5. Oferta se completeaza cu urmatoarele facilitati:
    4.Transport catre Germania autoturism pe platforma (pentru romani care lucreaza in Germania si vor sa foloseasca acolo masina personala ,inmatriculata in Romania )
    5.Transport autoturism pe platforma , ruta Germania -Romania.
    Platforma folosita poate transporta o singura masina.

    Apreciază

  6. Am un golf 4 brec in fiiurt germania sivreau sal duc in Alba iulia ro.
    Ma intereseaza pretul si cind se poate duce telefon 0744 846273,.

    Apreciază

    • Va rog sa cititi cu atentie articolul si nu superficial. In articol este un link care va directioneaza catre o firma de transport. Daca a-ti citi cu atentie articolul v-ati da seama ca eu sunt un simplu client multumit. Numai bine!

      Apreciază

  7. Vreau sa trimit un Opel Vectra din Germania in rominia ,,Sibiu,, ofer 350€ telefon 015171663202

    Apreciază

    • Salut. Ai un link in articol pe cuvintele „transport masini din Germania”. Accesati acel link si veti ajunge pe pagina principala a firmei care realizeaza transport. Eu nu sunt decat un simplu client multumit. Numai ganduri bune!

      Apreciază

  8. m-ar interesa cat m-ar costa sa imi aduci o masina din Ulm pana in Timisoara…masina este cumparata deja…va multumesc

    Apreciază

  9. am de trimis 8 masini din stuttgart la bucuresti ,de 2 ori pe luna cam ce preturi sunt.eu as putea oferi cam 300euro pe buc.

    Apreciază

  10. Transport auto pe platforma,cu trailar nou, in tara sau strainatate la cele mai mici preturi, si persoane sau colete de la adresa pana la adresa, in Germania, Austria,Italia,Franta, OFER SI CER SERIOZITATE!!!! nr tel 0769172832

    Apreciază

    • Transport auto pe platforma,cu trailar nou, in tara sau strainatate la cele mai mici preturi, si persoane sau colete de la adresa pana la adresa, in Germania, Austria,Italia,Franta, OFER SI CER SERIOZITATE!!!! nr tel 0769172832

      Apreciază

  11. MA INTERESEAA TRANSPORTUL UNUI TURISM DIN GERMANIA DUSELDORF- BUCURESTI
    PRTUL SI TIMPUL….MULTUMESC

    Apreciază

  12. Am.si eu un opal de adus din.germania cum iau legatura cu dumneavostra 0749793276

    Apreciază

  13. Cam cat ma costa sa aduc o masina din Nurenberg pana in Constanta si cum ar trebui sa fac eu fiind in Constanta? Banuiesc ca trebuie sa merg si eu acolo ?

    Apreciază

  14. As dori sa imi trimit si eu masina, un seat leon din Leer(100 de km de Bremen) in Romania, Bucuresti. Ati putea sa imi spuneti un pret si cand ar fi acest lucru posibil?
    Multumesc anticipat!

    Apreciază

  15. Andreea Cruceanu

    Buna ziua. Doresc un transport ptr un Bmw seria 3, din Kiel, 24103 (Germania) – pana la Focsani. Sunt interesata de un pret de la dumneavoastra. Astept un raspuns in acest sens. Multumesc frumos
    Andreea Cruceanu

    Apreciază

  16. Andreea Cruceanu

    Buna ziua. Doresc un transport ptr un Bmw seria 3, din Kiel , 24103 (Germania) – pana la Focsani. Sunt interesata de un pret de la dumneavoastra. Astept un raspuns in acest sens. Multumesc frumos
    Andreea Cruceanu

    Apreciază

  17. Buna ziua, am un Vw Golf 4 combi in Germania-München si doresc sa fie adus in Bucuresti,
    Masina se poate incarca oricand.
    Adrian B,
    adrianauto72@yahoo.com

    Apreciază

    • Buna ziua, Eu sunt un fost client al acestei firme si datorita faptului ca am fost multumit de serviciile prestate am decis sa ofer si altor oameni posibilitatea de a beneficia de serviciile acestei firme. Luati degatura direct cu firma. Aveti link inserat in „transport masini din Germania” evidentiat cu culoare albastra. Numai bine si succes!

      Apreciază

  18. Buna ziua,va rog frumos imi puteti da nr de Telefon al firmei
    Multumesc

    Apreciază

  19. buna ziua am luat masina din germanya si as dori sa o duc in rominia

    Apreciază

  20. Buna ziua ma intereseaza un transport din germania zona Ravensburg pina in cluj la un renault twingo , oferta de pret , multumesc

    Apreciază

Comenteaza