Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Iasi

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare, se extinde la nivel national. Dupa o editie de succes in Bucuresti, cu 15.000 de vizitatori si 90 de companii,  targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Iasi in perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian. In cadrul evenimentului din aceasta toamna vor fi prezenti 30 dintre cei mai activi angajatori din Iasi si estimam ca vor participa 5000 de profesionisti si studenti in cele doua zile.

Amploarea nationala a evenimentului, numarul mare al oportunitatilor de cariera atat pentru profesionisti cat si pentru studenti si o zona extinsa de workshop-uri si conferinte tematice, definesc cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a doua oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008.

“Credem ca orasul Iasi are un potential extraordinar de crestere in anii urmatori datorita infrastructurii in continua dezvoltare si datorita faptului ca este un centru universitar care ofera absolventi de valoare in foarte multe domenii” – Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.

Eu unul abia astept sa ma plimb printe standurile angajatorilor si sa aflu mai multe despre compania lor si domeniul de activitate. Inginer fiind o sa ma interesez in special de companiile din acest domeniu dar nu strica niciodata sa incerci ceva nou. Sunt foarte convins ca traficul de oameni de la acest targ de cariere va fi unul cu mult peste asteptarile organizatorilor si cu siguranta multi tuneri absolventi vor pleca de acolo multumiti.

In cadrul evenimentului, vizitatorii au acces la:

–          Oportunitati de cariera pentru profesionisti dar si programe de internship pentru juniori si ocazia de a discuta cu specialistii si managerii care iau decizia de angajare;
–          Un serviciu gratuit de consiliere in cariera oferit de profesionisti in resurse umane si disponibil pentru toti participantii;
–          10 workshop-uri si conferinte unde vizitatorii pot intalni manageri ai companiilor partenere si pot afla care sunt trendurile in domeniul automotive, cele mai cautate tehnologii IT&C in 2014, cum se pot pregati pentru interviu si pot primi raspunsuri practice despre evolutia lor profesionala. Participarea la workshop-uri este gratuita – tot ce trebuie sa faca un candidat este sa se inscrie pe www.hipo.ro;

La editia din Iasi au confirmat deja participarea un numar mare de angajatori renumiti precum: Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Brainspotting, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Iasi.

logo_adt

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Octombrie 31, 2013, in Iasi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Cum poti fi blogger cand ai o viteza asa de „mare” de internet?

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: