Inginerii Termotehnisti de la Mecanica

Bucurie, bucurie si inca odata bucurie. Acest cuvant ma caracterizeaza in momentul de fata. Si nu numai pe mine ci si pe restul colegilor mei cu care mi-am petrecut doi ani de facultate pe care nu ii voi uita prea curand. De la adunari in sala de lectura pentru a ne pregati proiectele si examanele pana la petreceri si excursii, toate vor ramane in mintea noastra ca niste amintiri placute pe care nu le vom uita prea devreme. Ne numim Inginerii Termotehnisti, un grup de 24 de oameni care anul acesta pasesc pentru prima data pe drumul inginerului.

Ne numim deja ingineri, cu toate ca trebuie sa mai trecem de o sesiune de examinare care ne bate la usa si apoi trebuie sa infruntam cu vitejie examenul de licenta. Munca de acum incepe, pentru unii mai mult pentru altii mai putin, in functie de cate examane mai au de cules din anii anteriori dar cu totii ne bucuram de momentele frumoase si de amintirile placute petrecute impreuna. Cel mai probabil ne vom regasi la master, si nu la Master Pub ci la masterul de la Mecanica. Pana atunci avem toata sustinerea facultatii, a profesorilor si in special a profesorilor coordonator de licenta care ne calauzesc spre succesul final.

Stiu ca majoritatea profesorilor pe care i-am avut in timpul celor patru ani frumosi de facultate urmaresc blogul meu si acum este momentul cel mai potrivit pentru a le multumi tuturor pentru severitatea de care au dat dovada dar si pentru intelegere si sprijin, caci datorita lor acum suntem mai „caliti” si avem cunostiintele necesare cu care unii dintre noi vor intra in lumea ingineriei, altii in alte domenii, dar toti am avut de castigat o experienta de patru ani pe bancile facultatii si multi prieteni cu care ne-am petrecut mult timp in „crasmele” din campus.

Suntem Inginerii Termotehnisti de la Facultatea de Mecanica si ne mandrim cu asta!

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Iunie 3, 2013, in Iasi, Studenti, TermoSET and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 11 comentarii.

 1. Felicitari Dane. Felicitari si colegilor care au scapat de restante si succes celor care inca mai „culeg” examene. Salutari de la Bucuresti.

  Apreciază

 2. Drace, felicitari. Ai reusit. Mai o restanta, mai un party dar ai ajuns la final. Bravo. Te-am pupat de la Bucuresti 🙂

  Apreciază

 3. Uitasem. Te asteptam la noi in vara aceasta!

  Apreciază

 4. Baietel, ai ajuns la final. Acum doi ani te plangeai ca te tampeste facultatea si acum uitate la tine. Absolvent si acusi acusi licentiat. In ce domeniu?

  Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: