Coffee Bus – Editia II

Asociatia Studentilor Europeni din Iasi, Aegee-Iasi organizeaza proiectul “Coffee Bus”, care urmareste sa contribuie la ridicarea moralului studentilor ieseni cat si a cetatenilor in general. Acest proiect consta in echiparea unui autobus  cu banere pe care vom avea pictate interiorul si exteriorul unei cafenele, instalarea unei mese in mijlocul autobuzului unde va fi un angajat CTS Corner alaturi de membri AEGEE ce va servi lumea cu ceai,  cafea sau apa plata si biscuiti/ciocolata. Atmosfera va fi imbunatatita de muzica  ambientala.

Prin acest proiect vrem sa contribuim la imbunatatirea opiniei calatorilor fata de mijloacele de transport in comun, colaborarea in randul studentilor si dorim sa evaluam impactul proiectului asupra calatorilor. Proiectul se va desfasura in data de 31 mai 2013 intre orele 12.00-15.00 si autobuzul va circula pe traseul Tudor Vladimirescu – Super Copou.

Da, da, da. V-am prezentat in mare despre ce este vorba dar ca intotdeauna, nu ma multumesc cu atat. Sunt mai zgarcit si vreau sa ma mai povestesc. Asadar, vom avea un autobuz de la RATP timp de 3 ore care se va plimba pe traseul Tudor Vladimirescu – Rond Agronomie si in care veti gasi ceai, cafea, apa plata si minerala. Va spun eu, avem un ceai si o cafea de nota 10. Cafeaua si ceaiul ne este oferita de CTS Corner, o ceainarie din Palas care face o cafea si un ceai exceptional ce te face sa mai vrei. Sa iti mai zic? Hai ca mai spun umpic. Vom fi acompaniati timp de aproximativ o ora de televiziunea locala Digi24 care vor lua interviu oamenilor din autobuz, (daca nu vrei sa vorbesti, te ascunzi), sponsorilor si organizatorilor. Nu trebuie uitat ca prieteni nostri de la Amfiteatru ne sustin si de data aceasta cu apa plata si minerala si le multumim pentru acest lucru. 

Gata, nu-ti mai spun nimic. Daca vrei sa afli gustul unei cafele in autobuz te asteptam sa ni te alaturi de unde poti de pe traseu. Trebuie precizat ca nu vor exista oamenii cu amenzile, deci cursa pana la destinatia pe care o ai va fi moca si insotita de un ceai/cafea/apa.

Afis AEGEE Coffee Buss FINAL

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on mai 30, 2013, in Iasi, Voluntariat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. la craterele care sunt in Iasi poate sorbi cafeaua doar camasa de pe tine :))

    Apreciază

  2. Cu siguranta o sa te sun, ca sa ma plimbi si pe mine cu autobuzul :))

    Apreciază

  3. Iasi-ul isi revine. Nu mai desconsiderati orasul in care traiti!

    Apreciază

  4. Astept telefonul tau Florine.

    Apreciază

  5. Daca se va desfasura si prin maramures aceasta initiativa va fi grav rau, la ce drumuri bune avem.

    Apreciază

  6. Nu ar fi rau sa se faca si in Maramures un asemenea proiect. Trebuie doar sa se trezeasca un ONG de acolo!

    Apreciază

Comenteaza