9 zile, 9 filme, 9 culturi pentru voi!

festivalul-multicolor-2013-header-pr-anca-balabanCu o multime de studenti straini, Iasul este un oras multicultural in care sunt prezente, sub diferite forme, culturile lumii. Creat din dorinta de a promova atat culturile cat si cinematografia straina, Festivalul de Muzica si Film în aer liber <multicolor, organizat de asociatia Iniţiativa Erasmus Iasi si de asociatia AsdMARK, a ajuns anul acesta la cea de-a cincea editie. Plimbarile de seara, atmosfera relaxanta, muzica si filmele bune, precum si diversitatea culturala se întalnesc in Copou, pe Esplanada Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, in perioada 17 – 25 mai 2013.  Eu cu siguranta voi fi acolo seara de seara in perioada festivalului mai ales ca am deosebita onoare sa fiu blogger oficial intr-una din cele 9 seri de film. Mai precis voi fi blogger oficial in seara zilei de marti 21 mai, seara care apartine tarii Chile cu filmul „Sfanta Familie„.

Festivalul multicolor doreste sa promoveze 9 culturi si în special, muzica si filmul acestora prin activitati adresate tuturor oamenilor pasionati de expeditii culturale. Mai mult, festivalul include diverse activitati complementare, cu scopul de a promova cele 9 culturi straine, adresandu-se tuturor persoanelor pasionate de acest gen de experiente culturale. Daca tot am adus in discutie 9 culturi straine cred ca este corect sa va prezint cele 9 tari care vor fi promovate in 9 seri printr-un film specific din fiecare tara. Norvegia, Germania, Franta, Marea Britanie, Chile, Italia, Austria, Grecia si, bineinteles, Romania sunt cele 9 tari promovate in 9 seri prin 9 filme bune.

Toate activitatile se vor desfasura in aer liber si sper ca situatia meteo sa permita acest lucru tocmai pentru a facilita accesul unui numar cat mai mare de persoane. Astfel, incepand de vineri, 17 mai, iesenii care doresc sa patrunda in atmosfera multiculturala, sunt asteptati in parcul Copou. In timpul zilei vor fi difuzate melodii din repertoriul „tarii zilei” pe strada Lapusneanu si in librariile Anticariat „Dumitru I.Grumazescu”, iar seara dupa ora 20:00, in Copou, vor fi proiectate filme.

In plus pentru participanti, organizatorii au pregatit tombole cu premii surpriza in fiecare seara a festivalului. Vei pleca acasa cu un film bun adaugat la colectia ta de filme vizionate si daca esti norocos vei primi si un premiu surpriza.

Bucura-te de un film bun si o seara linistita in aer liber alaturi de noi. Alte detalii, precum si programul festivalului pe zile le gasiti pe pagina web a evenimentului http://www.festivalulmulticolor.ro

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Mai 13, 2013, in Iasi, Studenti, Ziua de astazi and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Sunt foarte mandra cand vad ca sunt foarte multe festivaluri in tara despre cultura, film si desigur traditie. Brasovul este judetul filmului si culturi. Acum sa nu te superi, iti recomand sa vi pe la Brasov pe la festivale.

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: