Ce faci in aceasta vara? Hai cu noi in Europa!

Noi suntem AEGEE Iaşi, chiar și eu reprezint AEGEE-Iași. Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE – Europe) reprezintă o reţea de antene pe întreg spaţiul european, fiind una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Promovăm ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum şi creşterea nivelului de cultura şi informare a studenţilor.Şi tot noi vrem să îţi facem o propunere care credem că te va interesa, în cazul în care nu ai planuri pentru vara asta: participă la una din universităţile de vară AEGEE. Universităţile de vară au o durată de una până la trei săptămâni şi sunt un eveniment în care ai ocazia de a explora multiculturalitatea Europei alături de 20-50 de alţi studenţi de pe tot continentul.

Sunt trei tipuri de Summer University Summer Course (SC), Summer Course Plus (SC+) şi Travelling Summer University. În primele două tipuri poţi particpa la cursuri cu o tematică (de la ecologie, politică sau cultură locală la învăţarea unei anumite limbi), diferenţa dintre cele două fiind numărul de ore la care participi. Travelling Summer University este organizat de două sau mai multe antene şi este o excursie cu tematică culturală în care se vizitează cel puţin patru locuri diferite. Sunt 80 de universităţi de vară în toată Europa din care puteţi alege în acest an. Nu trebuie să fii membru AEGEE pentru a te bucura de această oportunitate, dar poți pleca ca reprezentant a antenei din Iaşi.Pentru aceasta trebuie să achiți o taxă de 50 Ron dacă nu ești student sau 30 Ron, dacă ești student. Pe lângă această mică taxă trebuie să plătiți taxa de participare impusă pentru Summer-ul la care vreți să participați. Taxa variază între 130 euro si 180 euro în funcție de tipul Summer-ului. Modelează-ți o vacanță minunată în Europa alături de noi!

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.projects.aegee.org/suct/su2013/summer-universities.php sau la telefon 0746412128 si va voi raspunde chiar eu!

Capture

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Aprilie 23, 2013, in Voluntariat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: