Student Airsoft League revine

Vrei să simţi adrenalina când ai o armă în mână? Vrei sa scapi de stresul facultăţii şi să te descarci? Atunci te aşteptăm să ne destindem la o partidă de AirSoft  pe data de 24 aprilie 2013 începând cu ora 15:00, la Moldova Mall, etaj 3. Taxa de înscriere la eveniment este de 5 lei/persoană. Evenimentul este organizat de către Liga Studenţilor de la Mecanică cu scopul de a prezenta studenţilor o altă modalitate de petrecere a timpului liber.

Airsoftul este un joc sportiv care simulează un conflict militar în care se folosesc replici ale unor arme reale, proiectile din plastic şi echipamente specifice. Jocul este de tip piramidal structurat în 16 echipe a câte 5 persoane, ce sunt arbitraţi de 3 organizatori din cadrul Ligii Facultăţii de Mecanică.

Liga Studenţilor de la Mecanică este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, ce apără drepturile studenţilor. Cele mai importante evenimente organizate de către Liga Studenţilor de la Mecanică sunt: Burn&Expo, Caravana LSM, Tir cu Arcul, Lan Tudor Vladimirescu.

Pentru contact și înscrieri 0757751718

poster final

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on aprilie 15, 2013, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Eeee … noi în facultate ne „băteam” cu hidranţii de apă … 😆

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: