Hai si testeaza noul Seat Leon

Acum cateva luni, mai exact prin februarie am fost invitat sa particip la un drive test oferit de Moldotrans Auto, un drive pe noul model Seat Toledo. Am scris la acea vreme impresiile mele legate de acea masinuta si am asteptat cu nerabdare lansarea noului Seat Leon pentru a ma bucura si a analiza cu atentie potentialul masinii. Trecutul meu este foarte bogat in drive-uri pe diferite modele de Seat ale prietenilor mei si am incercat aceasta marca in diferite situatii. Asptectul exterior placut, siguranta oferita, confortul, echiparea masinii si sistemele de siguranta pe care le ofera marca Seat in general ma determina sa ma indrept cat mai mult spre achizitionarea unei astfel de masini intr-un viitor probabil apropiat.

Din experienta anterioara cu Seat Toledo intr-un drive pe ploaie spun ca asteptarile mele de la Seat Leon sunt la fel de mari si sunt sigur ca nu voi fi dezamagit. Asadar, invit toti doritorii la un drive test pentru a se convinge de abilitatile si performanta noului model Seat Leon. Dupa drive voi veni cu impresii, tehnice si adecvate modului meu de a scrie bineinteles si sper sa nu il bag iarasi in ceata pe Florin cu termenii mei mecanici. Florine, ai nevoie de cateva cursuri de mecanica!

Capture

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on aprilie 9, 2013, in Auto-Moto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Sa ma anunti cand esti disponibil sa tii cateva cursuri de mecanica, Dane 😀

    Apreciază

  2. Niste lectii de mecanica mi`ar prinde bine si mie 😀

    Apreciază

  1. Pingback: Dimineata pe racoare scot LEON’ul la testare | blog | Florin Adamache

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: