BEST Iasi te invita la JobShop

579034_541045899251604_1573663316_nIn perioada  5 -11  aprilie 2013 JobShop revine in Iasi cu cea de a 13-a editieEvenimentul National de Cariera  JobShop isi propune ca si in acest an sa ofere posibilitatea studentilor din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” si nu numai sa isi dezvolte abilitatile deja dobandite, sa le ofere instruire si consiliere in aria profesionala.

Pe parcursul celor 6 zile de eveniment se vor desfasura diferite activitati care au ca scop  extinderea viziunii de ansamblu a studentilor despre campul profesional. Printre acestea se numara “Cariere de succes”,  “CV-ul meu de nota 10”, “Prezentare de Burse” și “BACo”, activitati ce au rol constructiv pentru dezvoltarea personala a studentilor. Pentru a aplica la activitati acceseaza link-ul www.jobshop.ro/iasi.

Pe data de 10 aprilie in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului va avea loc “Ziua de standuri”, zi in care studentii au oportunitatea de a comunica in mod direct cu angajatorii companiilor ce activeaza pe domeniul tehnic.

Evenimentul este organizat de BEST Iasi , organizatie europeana apolitică si non-profit condusa de studenti si proaspat absolventi. Exista 94 de grupuri locale in 32 de tari si are un numar de aproximativ 4800 de membrii implicati in evenimente dedicate in mod exclusiv studentilor. Mai multe detalii gasiti pe www.bestis.ro.

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Martie 31, 2013, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: