Platitori de taxe cu drumuri gaurite

strada-cu-gropiSe asterne iarna pe ulitile iasului inca odata desi primavara si-a intrat oficial in drepturi de fix 27 zile. Bucurie mare si speranta ca vom avea caldura, soare si sosele curate. De unde atata bucurie ca dupa o iarna ciudata cand ma gandeam ca vine primavara cu caldura ei cu tot, am dat de un alt val de inghet si ninsori. Naspa rau atat pentru mine cat si pentru voi, mai ales pentru cei care conduc in Iasi. Dau Iasul ca exemplu pentru ca dupa o iarna ciudata au aparut sute de gropi pe care cu greu reusesti sa le eviti sau cu si mai mare greu reusesti sa nu iti duci masina in service. Cand crezi ca drumul este mai bun, exact atunci dai de o gaura mare  o roata de tir pe care trebuie sa o eviti bineinteles, altfel iti faci breloc cu rotile de la masina.

M-am razgandit! Nu o sa dau doar Iasul ca exemplu de oras cu sosele bombardate ci ma voi lega si de Piatra Neamt, orasu meu. Piatra Neamt este la fel de spart de parca ar fi sapat cineva dupa comori exact in asfalt. Dar, avem oamenii care ies la plombat asfaltul ca ciupercile dupa ploaie atat in Piatra cat si in Iasi. Ceea ce este mai greu de inteles este faptul ca Dorel iese la acoperit gaurile atunci cand asfaltul este umed si calitatea lucrarii pe care el doreste sa o faca este zero barat. Whatever,  mie personal imi pare rau ca am platit acu o saptamana rovinieta si avem de-a face in continuare cu gauri in asfalt si cu masini distruse si cheltuieli suportate de noi bineinteles. Dar de platiti trebuie sa platim anual accea suma de 125 Ron altfel avem probleme mari. Am un singur lucru de spus in acest sens: BIROCRATIE frate !!!

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on martie 27, 2013, in Auto-Moto, Iasi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. culmea e ca piatra arata bine pana acum vreo doi ani..cum au inceput sa fure cum nu s-a mai facut nimic

    Apreciază

  2. Foarte bun articolul ! Intotdeauna aveti articole interesante si suntem siguri ca asa va fi tot timpul.Echipa de la http://www.fancumparaturi.ro/ va sustine si iti va va sustine blog-ul intotdeauna ! Va multumim !

    Apreciază

  3. Banuiesc ca exemplul din poza e o exceptie, aia nu e strada.

    Apreciază

  4. Nu e mai ieftin cu bicicleta si mijloacele de transport in comun? 😀

    Apreciază

  5. Ba da, dar bicicleta ajunge si ea un 8 daca mergi pe drumurile astea, trotuarele pline de pietoni ingoranti care eventual te mai si imping de pe bicicleta ca mergi pe trotuar, chiar daca pe acolo este si pista de bicilete (am patit-o) si cu RATP Iasi e un mare chin in aceste momente grele in care Iasul este un camp de lupta intre buldo-tankurile care vor sa faca un pasaj in fundatie si soferii nervosi care prin un semafor de 40 secunde de 6 ori! Doar ca pieton esti mai in siguranta. Cel putin asa vreau sa cred!

    Apreciază

Comenteaza