AIESEC Academy investeste in viitorul tinerilor

Incepand cu data de 01.04.2013 pana pe 13.05.2013, AIESEC Iasi organizeaza un proiect de educatie non-formala numit AIESEC Academy, dedicat studentilor ce doresc sa-si imbunatateasca si sa-si puna in practica abilitătile si cunostintele profesionale.
Proiectul consta intr-o perioada de patru saptamani de training-uri teoretice si workshop-uri, urmate alte patru saptamani in care studentii vor avea sansa sa acceseze un stagiu de practica la una din companiile partenere pe proiect. Initiativa a luat nastere din cauza lipsei practice de experienta a studentilor si a identificarii anumitor tipuri de cunostinte pe care tinerii nu si le pot insusi din teorie. De asemenea s-a identificat nevoia companiilor de a lucra cu tineri pregatiti atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Proiectul este structurat pe patru domenii de interes: Scoala de Marketing, Scoala de Inginerie, Scoala de IT si Scoala de Antreprenoriat.

     Prin Scoala de Marketing, AIESEC Academy isi propune sa pregateasca cat mai bine studentii din domeniul Marketingului si al Relatiilor Publice pentru a se familiariza cu modul de lucru din companii. Scoala de Marketing este impartita in doua subdiviziuni, Advertising și Vanzari.
     Scoala de Inginerie îsi propune sa fie o completare non-formala a invatamantului universitar, incurajand tanara generatie sa-si dezvolte cunostintele, atitudinile si competentele necesare pentru a reusi in acest domeniu. Subdiviziunile Scolii de Inginerie sunt:  Embedded Systems, Inginerie Mecanica si Inginerie Civila.
     Scoala de IT isi propune sa fie primul pas in viitoarea cariera a tinerilor pasionati de domeniul IT, facilitand interactiunea dintre studenti si mediul de afaceri IT. Cele patru subdiviziuni ale Scolii de IT sunt: Mobile Applications, Game Development,  Enterprise Software Applications si Web Development.
     Scoala de Antreprenoriat urmareste dezvoltarea viitorilor oameni de afaceri romani si creaza un cadru dinamic pentru ca tinerii pasionati de aceast domeniu sa se implice in dezvoltarea comunitatii. Participantii vor avea la dispozitie doua saptamani sa concretizeze cunostiintele acumulate la training-uri, lucrand in echipe la un plan de afaceri care, in urma unei jurizari, va fi rasplatit cu un premiu in bani.

Sincer sa fiu, la cat de multe puteti invata din acest proiect nici nu m-as mai gandi si as aplica cat mai repede. Deadline-ul inscrierilor este joi 21 martie, ora 23:30. Eu am participat la Scoala de Inginerie in cadrul unui proiect asemanator cu acesta si am avut multe lucruri de invatat care mi-au fost de ajutor si pe plan personal nu numai pe plan profesional. Deci mai aveti putin timp si nu se merita sa ratati aceasta ocazie asa ca va puteti inscrie AICI. Dupa premiza „Cu cat mai repede, cu atat mai bine”. Have fun!

Banner 2

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on martie 20, 2013, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: