Incepe demararea proiectului iARO Camarad Army

Dupa cum toata lumea stie, de ceva timp in urma s-a ales castigatorul concursului de design Aro Revolution si in continuare studentii de la Facultatea de Mecanica vor sa se implice in realizarea fizica a unui model de iARO, idee care este sustinuta si de catre Domnul Decan si de catre profesorii coordonatori. Asadar, acest articol are scop informativ strict pentru studentii de la Facultatea de Mecanica din Iasi indiferent de anul de studiu, indiferent daca este restantier sau integralist, indiferent daca este fata sau baiat.

Team „iARO Camarad Army” are ca obiectiv materializarea la scara 1:1 a noului concept trecand prin mai multe etape de la desen pana la constructia propriu-zisa. De mentionat ca studentii care vor participa la acest proiect vor avea posbilitatea ca pe langa satisfactia de a contribui la realizarea acestui legendar vehicul 4×4 Romanesc si rezumarea muncii lor in lucrarea de licenta in functie de profilul fiecaruia.

In perioada imediat urmatoare echipa care a initiat acest proiect va face un open call la toti studentii de la Mecanica Iasi si drept urmare va fi deschisa o sesiune de inscriere pentru interviurile care vor urma. Sesiunea de inscriere va  avea loc in perioada 11-22 martie iar in periada imediat urmatoare veti fi anuntati pentru a va prezenta la un interviu. Interviul se va tine in fata unei comisii formate din unul sau doi profesori de la Facultatea de Mecanica si probabil un om sau doi din echipa care a dat viata acestui proiect. Pentru a putea ajunge la etapa interviului trebuie sa trimiteti un email pe arorevolution@yahoo.com in care sa includeti un CV al vostru si o scrisoare de motivare. Nu uitati ca in CV sa va treceti si numarul de telefon si adresa de email pentru a putea fi contactat. Ah, era sa uit… In email trebuie sa mai treceti si pozitia pe care doriti sa o ocupati in cadrul proiectului. De preferat este sa va alegeti pozitia pe care doriti sa o ocupati in functie de cunostiintele pe care le aveti si sa va ganditi bine pe ce ramura a planului managerial pe care o sa il atasez mai jos va puteti descurca cel mai bine. Cerintele pe care trebuie sa le indepliniti pentru a fi parte a proiectului le gasiti deasemenea in imaginile de mai jos. Tin sa precizez ca ne rezervam dreptul sa dam afara din echipa de proiect pe toti cei care nu se vor tine de treaba si care vor trata acest proiect cu lipsa de interes. Reamintesc ca dorim realizarea unui concept la scara de 1:1 asta insemnand munca si devotament. Succes!

iAro Camarad Army iAro Camarad Army

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on martie 11, 2013, in Auto-Moto, Iasi, Studenti and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: