Concurs National de Darts la Iasi

Asociatia Club Sportiv Iasi Darts Club va invita sambata, 16 Februarie incepand cu ora 12 00 La Concursul National de Darts. Evenimentul va avea loc in Viper Club situat in Tudor Vladimirescu la demisolul Iulius Mall. La concurs poate participa oricine indiferent de apartenenta la un club sportiv si taxa de participare pentru concursul „Open” este de 60 Ron iar pentru pentru concursul „Feminin” este de 30 Ron. Cei care vor sa priveasca sau sa faca vreun pariu „cine va castiga acest meci” sunt bineveniti. Deci, in weekendul 15-17 februarie Iasul va fi gazda acestui concurs National de Darts, etapa a Campionatului National de Darts si este organizat de Iasi Darts Club sub egida Federatiei de Darts din Romania.

„La linia de start se vor aduna cei mai buni jucatori de darts din Romania, printre care Campionii Nationali si componentii echipei Nationale a Romaniei ,care au participat la finele anului trecut la Cupa Europei, dar si alti jucatori reprezentativi la nivel national. Iasul va fi reprezentat de Sportivii legitimati la Iasi Darts Club, dar si de alti pasionati sau curiosi.” afirma Iulian Petac, presedinte Iasi Darts Club.

Darts-ul este un joc in care niste proiectile mici sunt aruncate pe o tinta fixata de un perete. Cu toate ca in trecut existau mai multe variante de joc, astazi prin acest termen se are in vedere un joc cu reguli stricte. Regulile sunt simple, si se invata foarte repede. Nu ai nevoie de experienta prea mare pentru a incepe sa joci darts si nu te considera nimeni chitra. Stiu din propria mea experienta. Nu de mult am aflat de existenta acestui club prin intermediul unui membru si in acelasi timp prieten de-al meu si am avut placuta surpriza sa fiu primit cu incredere si cu bratele deschide de catre membrii clubului, de catre oameni pe care ii pot numi profesionisti in ale darts-ului.

Mai multe detalii despre acest eveniment dar si despre alte evenimente care au loc in cadrul cublului gasiti pe site-ul oficial Iasi Darts Club.

Concurs de darts

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on februarie 6, 2013, in Iasi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Interesant. Si mai interesant e ca exista un astfel de club in Iasi. Esti membru, Dan?

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: