Frica de inele

Vorbim aici despre o competitie pornita anul trecut, Jameson Done in 60 Seconds in care participantii trebuie sa-si aleaga un film preferat si sa il refaca dupa propria lor imaginatie si sa nu dureze mai mult de 60 secunde. Castigatorul de anul trecut a acestei competitii a fost Indira Suleimenova din Kazakhstan cu un remake dupa Black Swan. Competitia are 2 faze principale. Prima faza este cea nationala, unde sunt prezentate toate filmulete facute de romani, iar a doua faza este cea internationala unde merge mai departe doar cate un singur video din fiecare tara.

Va aduceti aminte acel film horror “The Ring”? Ei bine, anul acesta s-au inscris la aceasta competitie si un grup de ieseni  cu un remake dupa acest film. Filmarea a fost creata de colegul nostru Acsel din blogosfera locala, care a reusit sa transforme filmul original intr-un alt filmulet despre momentul inspaimantator din viata oricarui tanar si anume cererea in casatorie. Sincer, am o oarecare frica de acel inel si nu am de gand sa-mi incerc norocul prea devreme. 

Filmuletul ma binedispus si merita sa ajunga in finala de aceea i-am dat un “like” pe youtube, ceea ce va recomand si voua sa faceti caci omul are nevoie de cat mai multe like-uri pe youtube pentru a trece de prima etapa a competitiei.

Sursa info: Somnulescu

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Februarie 3, 2013, in Iasi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: