Competitie studenteasca

Continental Automotive Romania organizeaza a 7-a editie a Copetitiei Studentesti eveniment dedicat studentilor de la facultatile cu profil tehnic si informatic dornici sa-si etaleze cunostintele si sa raspunda unei provocari tehnice interesante ce contribuie la pregatirea lor pentru o cariera de succes. Ideea este interesanta si atrage multi sutdenti dornici sa isi etaleze cunostiintele in domeniu. Tema competitiei studentesti, care se va desfasura in zilele de 26-27 aprilie 2013, este Electro-mobility 2. Studentii trebuie sa ofere o solutie tehnica pentru a rezolva inovativ si eficient proiectul: Drive an electrically actuated car, communicate status and stop precisely on target„.

Continental Automotive incurajeaza ideile inovatoare si solutiile tehnice eficiente. Echipele sunt formate din 3-4 studenti indrumati de un cadru didactic si trebuie sa trimita o scurta descriere a solutiei pentru proiectul ales pana la data de 20 ianuarie 2013 la adresa de mail: 07IAuniversity.iasi@continentalcorporation.com. Analiza acestora si selectia propunerilor ce vor intra in concurs va fi efectuata de o comisie de experti din cadrul companiei noastre pana la data de 24 ianuarie 2013.

Pentru a te familiariza cu cerintele poti consulta regulamentul si descrierea proiectului. Mult succes cu aceasta provocare!

Continental Iasi

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Ianuarie 6, 2013, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: