Petrom ieftineste-scumpeste combustibilul

Petrom

OMV Petrom a ieftinit astazi benzina si motorina vandute in statiile proprii. Cu siguranta toata lumea stie ca pretul este extrem de sensibil si flexibil. Soferi fiti pe faza, aceste ieftiniri nu tin mult si sunt mai mult ca sigur ca la fiecare statie Petrom din tara, soferii se vor pune la rand ca la paine si vor astepta cuminti sa isi faca plinul la rezervor cat inca mai tine pretul jos. Idea e ca pretul a fluctuat mai mereu in ultimul timp datorita  scaderii pretului la titei, chiar acu 10 zile Petrom a mai facut o ieftinire asemanatoare.

Petrom va micsora pretul la benzine cu 4 bani/litru si la motorine cu 6 bani/litru ceea ce s-a intamplat si acum 10 zile dupa cum spuneam mai sus. Deci se pare ca pe finalul anului pretul la combustibil scade destul de bine ceea ce ii determina pe soferi sa stea la rand linistiti si sa astepte momentul in care isi vor alimenta rezervoarele.

Daca tot am venit cu ceva vesti bune pe final de an pentru soferi, acum la finalul articolului dau si vestea proasta, tot pentru soferi. Daca v-ati bucurat ca Petrom a scazut pretul la benzine si motorine, va veti intrista afland ca de la 1 ianuarie 2013 combustibilul va suferi o scumpire drastica ca urmare a modifcarilor care apar la sistemul de taxare. Statul impune la calculul accizelor un nou curs de schimb leu-euro, dar si ca urmare a deciziei Guvernului Romaniei de a mari accizele la motorine, ceea ce automat va arunca pretul combustibilului in aer. Asadar de la 1 ianuarie 2013, pretul benzinei va fi mai mare cu 10 bani/litru si a motorinei cu 17 bani/litru. Se pare ca Guvernul a hotarat sa mareasca accizele la motorine deoarece majoritatea masinilor sunt mancatoare de motorina.

Alti bani, alta distractie!

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Decembrie 28, 2012, in Auto-Moto and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Asta este. Nu ne place dar ne adaptam.

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: