Ziua drepturilor studentului

Dacă ai fost neîndreptațit sau dacă pur și simplu vrei sa-ți cunosti drepturile si obligațile de student vino la prezentarea „Ziua Drepturilor Studentului”.

Joi, 6 decembrie 2012 începând cu  ora 18:00, in amfiteatrul M2 din cadrul Facultații de Mecanică, Asociația Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică organizează evenimentul  „Ziua Drepturilor Studenților”  în  cadrul  careia se va face o  prezentare a drepturilor și obligațiilor studențești. Se vor aduce la cunostință drepturile si obligațiile  studenților, se vor amplasa afișierele LSM  si urne în care studenții iși vor putea pune problemele lor.

Ziua drepturilor studentului este un eveniment organizat de către Asociația Liga Studenților de la Mecanică în scopul sprijinirii studenților. La eveniment va participa si decanul Facultatii de Mecanică prof. Dr Ing Cezar Oprișan.

      Liga Studenţilor de la Mecanică este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, ce apără drepturile studenţilor. Cele mai importante evenimente organizate de către Liga Studenţilor de la Mecanică sunt: Burn&Expo, Caravana LSM, Tir cu Arcul, Lan Tudor Vladimirescu.

Contact:

Rotaru Alexandru

E-mail: ruf@lsm-iasi.ro

Telefon: 0743684222

Facebook : click aici

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Decembrie 5, 2012, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Thank you, I’ve just been looking for info about this topic for a long time and yours is the best I have came upon so far. But, what concerning the bottom line? Are you positive in regards to the supply?

    Apreciază

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: