Tu cand faci voluntariat?

Lucrurile incep sa mearga. Dupa trei zile de Local Training Course sustinut de AEGEE-Iasi cu ajutorul presedintei de la AEGEE-Cluj pentru noii membri AEGEE, dupa o seara de dezvaluiri la o bere, dupa 3 sedinte generale si dupa acomodarea omuletilor noi pe departamente, lucrurile au inceput sa ia amploare si sa se invarta.

Odata cu trecerea timpului, incep si proiectele, ca doar nu vom sta in loc si ne vom bucura de faptul ca suntem voluntari in AEGEE. Bucuria vine pe parcurs odata cu proiectele, odata cu bataia de cap si cu stresul, vine si ne ia pe sus, aducand totodata si idei noi, traznite si care se implementeaza imediat.

Acum AEGEE-Iasi are in portofoliu un proiect cu scop caritabil, un Forever Christmas pentru cativa copii care nu simt sarbatorile de iarna asa cum le simtim si noi. Toti omuletii din grup s-au mobilizat, fiecare venind cu idei, unele aplicabile, altele traznite dar aplicabile, fiecare stiind ce trebuie sa faca ca totul sa aiba un final perfect!  Ideile curg, lucrurile se invart, munca incepe, fericirea vine la final si asta ne motiveaza.

Sa stii ca si tu poti sa ajuti si nu uita asta! Acum detaliile nu sunt la suprafata pentru toata lumea, insa poti si tu sa faci ceva pentru cineva. Cum? Cand? Unde? Trei intrebari la care veti primi raspunsul in viitorul foarte foarte apropiat! Albinutele AEGEE, cum imi place mie sa le zic s-au unit pentru a aduce fericirea in ochii unor copii care merita un Forever Christmas!

AEGEE people come on, let’s go, we got things too do!

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on noiembrie 23, 2012, in Iasi, Studenti, Voluntariat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: