Studentii se impusca la AirSoft

In sfarsit un eveniment cu un plus de adrenalina. Stit voi, AirSoft, imitatii de arme reale, doar ca sunt cu bile care la un impact cu corpul, nu face decat sa lase un punct colorat dar, whatever. Distractia conteaza.

Asa ca cei de la Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica isi propun sa aduca adrenalina in sangele studentilor si sa prezinte o alta modalitate de petrecere a timpului liber printr-un eveniment gen AirSoft in Moldova Mall la etajul 3, probabil stiti deja unde este, dar nu stiti si ziua. In data de 19.11 2012 incepand cu ora 18:00. Taxa de înscriere la eveniment este de 5 lei/persoană.

Jocul va fi unul de tip piramidal format din 16 echipe a cate 5 persoane in fiecare echipa. Arbitrarea se va face de catre 3 organizatori din Liga Studentilor de la Mecanica pentru ca jocul sa se desfasoare conform regulilor. Un joc intre doua echipe va tine 4 minute, in doua reprize a cate doua minute fiecare. Regula este ca daca in interval de doua minute nu ai fost „impuscat” dar ai ramas fara „munitie” esti considerat mort si vei iesi din concurs.

Distractia si adenalina vor fi la cote maxime, asa ca nu ratati acest eveniment.

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on noiembrie 15, 2012, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: