Toti studentii la Iasi Business Days!

Se pare ca Iasi Business Days, discutatul eveniment se apropie cu pasi rapizi. Cu toate ca pana la inceperea evenimenului mai sunt cateva zile bune, nerabdatorii si-au achizitionat deja bilete pentru a avea siguranta accesului la cele doua zile de workshop.

Iasi Business Days vine cu a treia editie in acest an, iar organizatorii acestui mare eveniment se asteapta sa treaca de pragul de 500 de participanti, antreprenori si manageri care va ava loc la Palas Mall. Se vor aduna aproximativ 70 de speakeri de rang national, dar si international din Iasi, Bacau, Bucuresti, Cluj si care au un program bine pus la punct cu 6 workshop-uri si 4 mese rotunde pe teme de actualitate, ceea ce reprezinta compozitia unui eveniment de succes pentru Iasi.

In dorinta de dezvoltare antreprenoriala in randul studentilor si a profesorilor din cadrul universitatilor iesene, s-au pus la dispozitie un numar de tichete gratuite cu care au acces la unele actiuni din cadrun evenimentului, dar si o reducere de 50% pentru profesori si studenti care le ofera full acces.

In cadrul acestui mare eveniment prezent la Iasi voi avea cu siguranta multe de invatat de la oameni care doresc sa impartaseasca conostiintele lor cu ceilalti, ma voi dezvolta personal si profesional si voi capata o noua experienta cu care nu te intalnesti zilnic.

Va invit si pe voi sa participati si sa „ciuguliti” din experienta pe care o ofera evenimentul Iasi Business Days!


Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Septembrie 29, 2012, in Iasi, Studenti and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: