JPT (Joburi pentru Tineri) Iasi

Hello!
De curand am aflat ca in Iasi a luat fiinta un nou proiect online care are ca principal scop sprijinirea tinerilor ieseni in procesul de cautare si obtinerea unui loc de munca.
Aceasta actiune apartine catorva tineri din Iasi si atrage din ce in ce mai multe persoane interesate si dornice la randul lor sa ofere informatii despre joburi care nu apar specificate in niciunul dintre mijloacele de informare media (presa scrisa sau new media).
Deasemenea aceasta initiativa incearca reducerea neconcordantei dintre universitatile din Iasi, si piata locurilor de munca, incercand sa faca o legatura intre acestea.
Anunturile se fac în cadrul comunitatii si vin din partea membrilor care o constituie. S-au stabilit conexiuni in  mediul virtual cu aproape toate sursele de anunturi, ceea ce ofera o centralizare a intregului spectru de job-uri care vizeaza tinerii. Spre deosebire de restul platformelor cu anunturi despre joburi din Iasi, JPT (Joburi pentru Tineri) Iasi nu ofera membrilor numai accesul la cele mai recente oferte de munca pentru tineri, dar ii si incurajeaza pe acestia sa caute la randul lor oferte si sa le transmita si celorlalti.
Aceste proiect online este un ajutor de nadejde pentru tinerii absolbenti a universitatilor iesene si de aceea echipa JPT va sta la dispozitie cu mai multe informatii pe www.joburipentrutineri.com prin care va puteti informa mai usor despre eventualele joburi care v-ar putea interesa, un blog http://joburipentrutineri.blogspot.ro/ si un cont de Facebook https://www.facebook.com/JoburiPentruTineriIasi.
Din perspectiva mea si a multor prieteni de ai mei care au vizualizat site-ul, aceasta initiativa ofera un mare ajutor pentru toti tinerii ieseni si le ofera o imagine mai larga asupra job-urilor disponibile pe piata muncii in diferite domenii.

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Septembrie 6, 2012, in Iasi and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: