Studenți în practică la Modern Calor (CET Botosani)

Tocmai am scapat de stresanta sesiune de vara si am intrat in practica anului 3. Cu un pic de bunavointa si putin sacrificiu financiar, m-am hotarat impreuna cu cativa colegi la fel de dornici de a pune in practica materia din facultate, sa mergem in practica la Modern Calor, fostul CET din Botosani. Este adevarat ca nu vom putea sta prea mult, dar vom acumula cunostiinte noi, proaspete si practice intr-un domeniu foarte palpitant si frumos. Astazi a fost prima zi de practica, ziua in care unul dintre inginerii din cadrul companiei ne-a facut instruirea si deasemenea ne-a facut protectia muncii, ocazie de care au profitat si ne-au facut si un pic de publicitate. Un numar de 10 studenti de la Facultatea de Mecanica din Iasi si doi studenti de la o alta facultate, tot din Iasi au fost prezenti pentru a-si imbunatati cunostiintele practice in domeniu.
Chiar la intrare pe portile companiei, domnul director general Ion Diaconu ne-a intampinat cu bratele deschise si cu dorinta de a ne avea la el, chiar si in practica. Deasemenea domnii ingineri care ne-au instruit astazi au fost foarte primitori si dornici sa ne impartaseasca tot ceea ce este necesar si tot ce dorim sa aflam in legatura cu aparatura si echipamentele pe care ni le-a prezentat astazi intr-un scurt tur.
Am ramas cu o prima impresie buna asupra echipamentelor, tehnologiei si aparaturii care exista acolo, dar si a ecipelor de ingineri care lucreaza colo si pot spune ca exista profesionalism si tot ce este nevoie pentru a fi un bun inginer. Ma vad si eu un mic inginer peste cativa ani alaturi de ei.

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Iunie 19, 2012, in Studenti and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: