Teapa Cola

      Zi de vara caniculara. Intri intr-un magazin cu gandul sa cumperi o sticla de Coca Cola rece. Platesti, scoti o sticla din frigider si iesi grabit din magazin. Ajuns acasa, torni din sticla intr-un pahar, gusti si ai o revelatie:
ai luat teapa de 5,5 Lei
      Sticla rosie nu este Coca Cola ci Strong Cola, o mizerie cu gust dubios si care imita celebra marca.Ca sa nu mai spun ca de curand am aflat numeroase lucruri „negre” despre faimoasa bautura Coca Cola am inceput sa reduc consumul de OZN.
    
          Incep prin a va spune ca am citit un articol undeva intr-un ziar, sincer nu mai stiu numele dar… prea bine cunoscuta bautura Coca Cola este o combinatie de acizi (ganditi-va la acidul de baterie, cel mai simplu exemplu si la indemana oricui), plin de chimicale, de fapt asta se stie ca orice produs al secolului XXI e pe baza de chimicale. Dar revenind la Cola, de cand am citit acel articol, care avea si cateva exemple clare care sa ne determine sa nu mai consumam (probabil).. Incercati acasa caci este la indemana oricui.. luati o doza de cola (2 lei) nu e mare avere, si apoi il puneti intr-un pahar. Luati o bucata de carne, orice fel de carne si puneti-o in paharul cu cola. Veti avea neplacuta surpriza ca in 24 ore aproximativ, bucata de carne sa dispara. Poate au furato extraterestrii, dar putin probabil :)).. Un alt mod mai simplu de demonstratie este sa puneti cola pe un obiect metalic ruginit, il lasati acolo aproximativ 30 minute iar apoi stergeti frumos partea metalica pe care ati pus Cola si veti vedea marea diferenta. Altfel spus, un profesor de la mine de la universitate, care chiar el ne-a povestit, foloseste Cola pentru a curata imporitatile de pe masinile de laborator si pentru a curata baia de ulei la masinile industriale. A fost o surpriza neplacuta sa vad ca vestitul Cola chiar poate curata urmale de ulei si sa ramana in urma lui curat. Distractie placuta si servire placuta daca veti mai bea Cola..
Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Ianuarie 14, 2012, in Ziua de astazi and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: