studenti fara studentie

      Cu ceva timp in urma am ras cu si de niste oameni care au avut studentie, cu alte cuvinte au terminat facultatea undeva prin `97-`98, inainte sa existe copiatul cu handsfree, lounge-uri, wireless, pitipoanca si cocalar, Multiplex, iPod, mall-uri, bere la 0,33, hypermarket-uri. In comparatie cu studentul de azi, studentul de atunci nu avea multe chestii, dar avea un lucru… studentul avea viaţă de student. Şi ca o consecinţă directă a acestui fapt, oamenii ăştia au ce povesti, mă da AU ce povesti, cât pentru 100 de ani. Păi ar fi şi culmea să nu aibă ce povesti când aveau prieteni cu care împărţeau ceva mai mult decât un pachet de ţigări şi câteva sticle de Jack într-un club „dă’ fiţe“. Împărţeau cele mai tâmpite şi haioase întâmplări, la mare faceau chefuri pe plajă, mergeau „cu cortu’“ fără cort, împărţeau o cameră de cazare 8-10 inşi, se distrau la Balul Bobocilor, erau nebuni, spontani, distractivi, suportau miştourile fără supărare… erau tineri. Fii un student constiincios k nimeni nu iti spune sa nu fii, dar in acelasi timp nu uita bai ca esti STUDENT si viata de student nu consta doar in fite.. si sa iti faci o gasca tare care bea de sparge.. si apoi te simti mandru de asta […] Mai uitate si in trecut ca ce draq doar nu ti-e greu sa dai filmul inapoi si sa te mai gandesti … si tine minte.. Trecutul e hrana prezentului, iar când oala trecutului e goală, prezentul moare de foame, iar viitorul e… trist.

Reclame

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on mai 5, 2010, in Iasi, Studenti, Ziua de astazi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: