ocupatia studentului


Cursuri… Un caiet pe banca.. un pix uitat pe caiet de la inceputul cursului.. un student plictisit.. ridic capul din banca.. ma uit prin amfiteatru si vad.. un coleg de grupa doarme.. 2 colegi.. 3 colegi.. in spatele meu un alt student citeste presa.. langa mine… langa mine prietenul meu aproape sforaie.. proful se uita in sala dezorientat si putin cam furios.. tipa odata la noi si ne ordona parca sa fim atenti.. si apoi spune ca ne va da afara daca nu o facem.. de parca ar putea da afara jumate din sala.. dar nah.. el isi face datoria.. si incearca sa ne invete… noi, daca vom vrea il vom asculta, daca nu,nu.. in scurt timp se calmeaza proful.. nu stiu ce somn profunt au colegii mei dar mai bine de jumatate din ei isi continuau somnul.. insa cei care s-au trezit erau parca pe alta planeta.. in fine… vine pauza.. majoritatea studentilor ies la o tigara in curtea facultatii.. cei care raman in sala sunt aceeasi care dorm sau care sunt prea ocupati cu jocurile pe telefon… vine ora urmatoare de curs.. se intorc studentii cu forte de somn proaspete…… Stai.. ma uit in fata mea.. cu o banca mai jos.. si ce vad.. 2 colegi de ai mei joaca avioane si X si O.. nu e nimic rau in asta… isi dezvolta intelectul 😛 .. si asa continua studentii pana la sfarsitul cursului… cei din spatele meu care citeau ceva despre Andreea Banica ca nush ce dracu a facut.. si nush ce VIP feminin a pozat goala in nush ce revista isi continuau studiul in amanunt 😛 iar cei ce studiau psihologia somnului aveau sa descopere ca somnul pe bancile facultatii dau mari dureri de spate si gat :)) ….

Anunțuri

About DanTalmaciu

Ma identific ca inginer cu acte in regula si un pasionat de frumos, nou si vechi. Ma inclin in fata istoriei, iubesc masinile clasice si motocicletele, timpul liber il petrec pe doua roti si apreciez implicarea activa.

Posted on Noiembrie 8, 2009, in Studenti, Ziua de astazi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: